2017. május 8., hétfő

Dupla műkő sírkő árak

Az alábbi felsorolásban láthatóak a sírkő áraink. Műkőből készült termékek. Mikor lehet a sírkövet felállítani. Szimpla sírkövek , Kb.


Olcsó sírkövek és síremlékek Győr és Komárom környékén ingyenes kiszállítással és felállítással!

Modern kivitelben minőségi gránitból vagy műkőből. Bruttó árak , amelyek tartalmazzák a kiszállítás és felállítás költségét is Győr 80 . Az ár a kiegészítőket nem tartalmazza -A síremlék ára változhat, nyersanyagtól függően -A fuga nincs hangsúlyozva, mivel az élek az összeersztésnél fényezve. A sírkövek anyagvastagságát minden esetben úgy választjuk meg hogy ne kelljen beton vagy egyéb ragasztó anyagokkal.


Dupla - műkő sírkő márvány fejkővel. Ft Fedett: bruttó 260. A feltüntetett árak tájékoztató jelegűek.


Egyedi gránit sírkövek : szimpla sírkő , dupla sírkő , urnasírkő , urna kripta készítés.

Sírkő és síremlék árak Kedves Látogató,. Urnasírkő készítés – mészkő, műkő , . A tömör gránit cm-es keretnél ára drágább kb. Az olcsó sírkő kategóriát a hagyományos műkövek jelentik, ugyanakkor akad . Gránit és műkő sírkő árak Győr km-es körzetében és Komáromban, ingyenes kiszállítással és felállítással. Brown Star dupla gránit sírkő. Az ár tartalmazza a képen látható sírkövet műkőjárdával , a betűvésést (karakterig) és db . Mountain pink dupla gránit síremlék akciós ár 600.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - sírkő. Kovácsoltvas sírkerítés sírkő kerítés kovácsolt vas. A sírkő elhelyezése előtt a helyszíni felmérés, tereprendezés Somogy megyén belül díjtalan. Síremlék , sírkő készítés gránitból Debrecenben és környékén. Kiváló minőségben, kedvezményes áron.


Alba Gránit Székesfehérvár gránit sírkő. Egyedi tervezésű új gránit, márvány, mészkő, műkő sírkő készítése, állítása,… Felújitás. Egyedi gránit, márvány és műkő síremlékek készítése cölöp alapozással - nagy választékban, garanciával.

Vállaljuk régi síremlékek felújítását,újra alapozását,tisztítását. Cégünk főprofilja a sírkő és emlék készítés, többek között műkőből ,. Kollégáimmal sírkő felújítással, új műkő , gránit sírkövek , épületgépészeti termékek. A műkő előnye a többi kőfajtával szemben a kedvezőbb ára , azonban ez némi . Kiss ur korrekt arajanlatot adott es hataridore el is keszitette a dupla granit sirkovet . Munkáink a megrendelõk kívánsága szerint mûkõbõl , mészkõbõl, . Termékeink műkőből , mészkőből, márványból, gránitból készülnek, melyeket a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések