2017. szeptember 13., szerda

Ajtó zsanér beállítása

A csavaros pántok esetében az ajtólapba betekert pántfél. Beállítási lehetőségek bejárati ajtó esetén. Bejárati ajtó beállítási lehetőségei: 1. Az ajtó zsanérok típusai.


Olyan tevékenységek sorozata, amelyeket a beállítás során végre kell hajtani. A bejárati és a belső ajtók rejtett ajtócsuklópántjai .

Ekkor a felső állításnál a zsanér felé húzzuk a szárnyat és a másik oldal emelkedni fog. Az esetek egy részében elegendő az ajtólapot megfelelően beállítani. Ehhez akasszuk le az ajtót , és a tartópántot fél vagy egész fordulatnyit tekerjük be, vagy ki . Ha a pántok jobboldalt találhatók, úgy jobbos az ajtó (ablak), ha pedig . Ajtókeret párhuzamosság beállítása. Miután rögzítette a keretet a zsanér oldalán, győződjön meg a párhuzamosságáról. Iratkozz fel a csatornánkra‼️ Miért érdemes az.


Egy idő után a zsanérok elmozdulhatnak, az ajtó vagy ablak . Műanyag ajtó , ablak beállítása : Olvassa el, hogyan tudja beállítani lépésről.

Akkoriban még divat volt a hagyományos zsanér …. A megfelelő beállítás sokkal masszívabb tartást biztosít a nyílászáró számára. Amennyiben egy meglévő ajtón szeretnéd lecserélni a pántokat , akkor ügyelj rá,. Szimmetrikus kialakításának köszönhetően az Easy 3D ajtópánt.


Magasság állítás ± mm könnyűszerelés az ajtószárnyra. FH műanyag bejáratiajtó pánt. Lépés - Ajtótok felállítása és beállítása.


A tokot óvatosan és lazán állítsa vékony falapocskákon az ajtónyílásba , majd szerelje fel a pántokat. A falc nélküli ajtók és ablakok állítható csapospántjainak piacvezető gyártói. A fa bejárati ajtókhoz használható új SFS intec Easy 3D. Az Easy 3D ajtópánt kényelmesen beállítható az ajtó. A finoman záródó funkcióval az ajtók csendesen és puhán csukódnak.


A nyílászárók finombeállítása az épület előre nem látható elváltozásai vagy a sokéves használat miatti. A szárny függőleges oldalirányú állítása (billentése) a pántoldalon elhelyezett alsó vasalat. Látható pánt A látható ajtó pánt részes forgó pánt kivitelű.


Vagy még egy csúnya dolog,leszedve az ajtót ,az alsó zsanér. Sajnos a HiSec ajtón sok beállítási lehetőség nincs, mert egyrészt a zsanérnál az állítócsavarok feje könnyen ledarálódik, másrészt nincs rajtuk . Az eltávolításnál a pánt minden beállítása megmarad! Takarósapkás CLIP kivetőpánt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések