2018. március 8., csütörtök

Kopasznyakú csibe eladó

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - kopasznyakú. Fonix, bubos, es kopasznyaku tojasok. Hajdú-Bihar , Hajdúbagos. Erdélyi kopasznyakú naposcsibe , napos csibe.


Farm fajtaváltozatokból naposcsibe rendelhető, eladó. Vörös, kopasznyakú , kendermagos, cirmozott, tarka.

Helyben telefonos egyeztetést követően. Eladók a képeken látható kopasz nyakú , orpington keverék és gyöngyi csibék! Háztáji paraszt csirke eladó - apro.


Eladó erdélyi kendermagos kopasznyakú tyúk tenyésztojás , tojás - apro. Eladó , ingyen elvihető Haszonállat hirdetések Gödöllő területén. Több friss, ellenőrzött eladó Haszonállat hirdetés: Japán tyúk. Naposcsibe rendelhetö.


Rövid leírás: Kivállóan edzettek, erősek és ellenállóak.

Gyorsan fejlődnek és a számukra megfelelő környezetben kitűnő tojástermelők. Birják és szeretik a . Az erdélyi kopasznyakú az európai tyúkfajták közt mindmáig idegenszerű jelenség. Kopasz nyaka a szemlélőben nem a legkellemesebb . Szolgáltatások kisállatokhoz. Vásárlás és kiskereskedelem.


A kopasznyakú tyúkoknak pontos származási helyét mindeddig nem sikerült egyértelműen tisztázni, ugyanis egymástól függetlenül a világ . A magyar tyúk és a típusában is eltérő erdélyi kopasznyakú tyúk a 19. A különböző tollszínű erdélyi kopasznyakú tyúkfajták sajátosságai. A kendermagos erdélyi kopasznyakú tyúk sajátosságai. Győr- Moson-Sopron , Fertőszéplak. A csirkék kopasznyakúak , mivel – mint mondják – százalékkal kevesebb tollat kell róluk leszedni.


Ez komoly könnyebbség, hiszen a . Farm színes, color, kopasznyakú és kendermagos csibe háztáji nevelésre, bio, öko és szabadtartásra, kisüzemi nevelésre . Tenyésztett fajták:Kurd harcos, Törpe kopasznyakú. Kopasznyakú , a FARM alapvonallal megegyező fajtaváltozat. Jellemző rá a csibe szaporulat növekedése, a rántani való csirkeméret növekedése, . Eladó egy világos columbián brahma keverék kakas örökölt tollas lábat és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések