2018. március 30., péntek

Oldoszeres festékek

BauColor uretánalkid bázisú időjárásálló festék in 1. RAPID Zománcfesték 3in1 . Csakúgy, mint az oldószeres festékek esetén, a vízbázisú festékeknél is többféle bevonat létezik. A selyemfényűtől kezdve a tojáshéjon át a mattig rengeteg . A vizes bázisú festékek több előnyös tulajdonságuk ellenére, még mindig kicsivel az oldószeres zománcok mögött állnak.

Fa felületeink külső . Elsődleges szabály, hogy az oldószeres festéket már csak vizes bázisú festékkel festhetjük újra, mivel az oldószer már nem engedi az újbóli oldószeres festék. Az oldószeres anyagoké magasabbak mint a vizes bázisúaké értelemszerűen. A törvény az ózonréteg védelmében született és mi sem . Oldószeres zománcfesték fára.


Alapozó és zománc egyben(20). KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ FÉMRE, FÁRA .

A gyártók azonban egyre több olyan festék típust fejlesztenek ki, amelyek. Gyerekjátékokon is alkalmazható, időjárásálló festéket keresel? Poli-Farbe - oldószeres zománcok. Fa lazúr festék , Vékonylazúr és Vastaglazúr festékek , oldószeres lazúr.


Vizesbázisú impregnáló alapozó fafesték. Időjárásálló kültéri tartós lazúrok. OBI Premium színes zománcfesték oldószeres tűzpiros, selyemfényű, 7ml. Minden előkészített és alapozó festékkel bevont fa-, fém- és lakkozható műanyag.


Hígító, oldószer , festékmaró (46). Lakkbenzin és szintetikus hígító. Nitro, aromás , észter hígító. Speciális hígító, Palma lemosó.


PENTART alkoholos oldószerrel hígítható. Szitafestékek, oldószeres , vizes bázisú, SICO plakátfestékek. Elsősorban üvegfelületek díszítésére alkalmas, de használható bármilyen festett felületre is.


A vizes és NC-bázisú flexó nyomdafestékek költség-összehasonlításában minden, a fes- tékkel összefüggő releváns paramétert figye- lembe kell venni!

Léteznek kültéri- és beltéri lazúrok, vastag- és vékonylazúrok, oldószeres és vizes bázisúak, szintetikus és természetes alapanyagokból . VERNITES Polifond Pur Tix 5Bianco - fehér töltőalapozó. A meszes festékek alapja az oltott mész, ami a mészkőből készül. Színre állított minőségi autófesték DeBeer BeroThane rendszerből.


Színlaborunkban bármilyen . A legkisebb mennyiség dl. Először helyezünk egy kevés olajfestéket egy kartonlapra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések