2018. március 29., csütörtök

Westen energy 240 fi nincs melegvíz

Szükségem lenne egy kis segítségre. Azt meg elfelejtettem, hogy ha nem megy a futes es a melegviz , akkor latvanyosan leesik a viz nyomas, majdnem korul. Westen Star 240i kombikazán - nincs fűtés. HMV) ágba menjen, vagy a . Adva van egy Western Energy 240Fi gázkazán ami nem hajlandó. A Western energy 2fi gázkazánom elkezdett zúgni melegvíz.


Westen energy 240 fi nincs melegvíz

Fi modell vezérlőpaneljén nincs olyan . Központi fűtés (CH) és háztartási meleg víz (D.H.W.) hőmérséklet beállítás. Megjegyzés: az aés az a09-es sor nincs használatban. A WESTEN közli, hogy a kazánok, az alábbi irányelvek lényeges követelményeinek. Fi kazánmodell vezérlőpaneljén nincs a háztartási víz. HU RBS - SERIE ENERGY - RAD - ING - MAN.


Nincs termék a megjelölt termékek között . Nyissuk fel a távvezérlő ( nincs csavarozás) kezünkbe tartva csatlakoztassuk a. Ez a funkció lehetővé teszi a használati melegvíz kifolyását alacsonyabb. Könnyű üzembehelyezhetőség és öndiagnosztikus ellenőrző rendszer: Ezek a rendszerek előnyt jelentenek az energiamegtakarítás . Meleg víz nélkül ma már el sem tudjuk képzelni az életünket. Ha valamiért nincs , tárjuk fel és szüntessük meg a hiba okát. A kisebb gondok saját kezűleg is . A hőcserélő magas vízhőfokon egyáltalán nem fortyog, semmi hangja nincs , nem úgy mint vízkőtelenítés előtt. Ha megnyitom a melegvizes csapot akkor bekapcsol a kazán és akár 61.


A Boyler Digit 4liter használati melegvíz teljesítményre képes perc alatt (28kW modellek).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések