2018. június 25., hétfő

Gyerek függöny

Lollipop fehér színű fényáteresztő függöny. Autós fényáteresztő gyerek kész függöny 160x190cm. Gyerek stílusú termékek.


Akciós készfüggöny,sötétítő,blackout sötétítő, készszőnyeg, rongyszőnyeg, lépcsőszőnyeg,műfű, diszpárna, gyerek falvédő, gyerek függöny - szőnyeg, ágyterítő, . Díjmentes gyerekszoba függöny felmérés,tanácsadás.

Válogass ragyogó színű és ötletes mintájú IKEA gyerek függönyeink közül, amelyek között virágos, geometrikus mintás és egyszínű is van. Az alábbi függönyöket kifejezetten gyerekszobába válogattuk. Találhat köztük mesefigurásat, Disney mesehősöket, vagy csak egyszínű függönyöket , . GYEREK FÜGGÖNY , SÖTÉTÍTŐFÜGGÖNY, FÉNYÁTERESZTŐ FÜGGÖNY ÉS. MAGIC GARDEN ORGANZA FÉNYÁTERESZTŐ FÜGGÖNY 280cm magas . Készre- Varrt, gyerek -mintás függöny.


Termékek száma ebben a kategóriában: 3. Függönyanyagaink méterben is megvásárolhatóak, de méretre elkészítve is kérhetőek.

Rendezés: Alapértelmezett sorren Név . Az függöny kész méretének meghatározásához szükség van a karnistól . A gyerekszoba függönyének kiválasztásánál,nemcsak a színeknek és mintáknak van fontos szerepe, hanem a sötétítő funkciónak is. Ha a szobából teljesen ki . Találatok rendezése: Legújabbak elöl, Népszerű . Részletek: Kategória: Függönyök, Lakástextíliák. Mese mintás függönyök gyerekszobába. Az oldalon lévő képek csak ötletelésre szolgálnak! Rendelhető: 150cm, 170cm, magasságban rendelhető!


Kérem válassza ki a legördülő menüből a kívánt méretet! Méret kiválasztásánál, kérem vegye . Minden ami függöny és kanis. Bemutatótermünkben minden segítséget megadunk a függöny választáshoz. Kulcsszó függöny gyerek.


KÉSZRE VARRT FÜGGÖNYÖK (Készletkisöprés), FÜGÖNY AKCIÓK. A kika függönyök , sötétítők, karnisok és függöny kiegészítők terén is hatalmas választékkal vár.

Tedd stílusossá otthonod nálunk! Fedezze fel széles függöny választékunkat! A JYSK a készfüggönyök széles választékát kínálja, különféle mintákkal több színben. A stílusos könnyű és világos .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések