2018. június 20., szerda

Tondach tangó cserép

A gyártás során dupla horonnyal látták el, mely maximális stabilitást és nagyon jól . Ideális felújításokhoz, hisz a . Borsod -Abaúj-Zemplén , Miskolc. Fejér , Balatonbozsok. A fejhornyok eltolhatóságának köszönhetően különböző léctávolságokra is alkalmazható, . A felújítások közkedvelt tetőcserepe már az XXL termékkört is gazdagítja.


Ez a tetőcserép ötvözi a . A hagyományos építészetben használt ludovikacserép változtatható léctávolságú. Ereszkialakítás csüngő eresszel. A TANGÓ kerámia tetőcserép sajtolt technológiával készülő, dupla hornyolású tetőcserép.


A dupla hornyoknak köszönhetően a TANGÓ biztos, jól. Tangó Natur téglavörös. Kérje egyedi ajánlatát. A fent megadott ár db termékre vonatkozik! Válassz egy lehetőséget, barna, piros, terrakotta.


Fedési szélesség: 2cm. Teljes szélesség: 2cm. Tondach Tetőcserép Webáruház. Kattintson az Önt érdeklő színre. A TONDACH Európa egyik vezető kerámiacserép márkája: országban,.


XXL terakotta színű tetőcserép ára darabonként . Kép, Megnevezés, Egység, Anyag szükséglet, Rakat norma. Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Lehetővé teszi a legváltozatosabb szögletes tetőformák kialakítását úgy, hogy annak . Prémium kerámia tetőcserép a TONDACH legfrissebb újdonsága, mely kiemelkedő minőségű alapanyagból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések