2018. június 26., kedd

Crane sport szobakerékpár használati utasítás

A használati útmutató figyelmen kívül . A berendezésen egyszerre csak egy felhasználó edzhet. Használat előtt ellenőrizze a csavarok állapotát, . A kézikönyv elolvasása után felmerülő kérdések-. Az adatbázis a soha . Olvasson el minden utasítást a felszerelés használata előtt. Mindig fogja a fogantyút vagy a kapaszkodókart amikor fellép, lelép. A karpántot kizárólag a használati útmutatónak megfelelően használja.


A szobakerékpár összeszerelésekor használja az alábbi rajzokat a kis . Olcsó eladó új és használt crane sport szobakerékpár. Akciós szobakerékpár akár . Robust Premium Ultra mágnesfékes szobakerékpár. Robust Core háttámlás mágnesfékes szobakerékpár. Olcsó új eladó és használt Golden sport szobakerékpár. Otthoni használatra tervezve Legjobb választás a kezdők és otthoni fitness rajongók számára.


Fitness szobabicikli boltok kínálata egy. Szobakerékpár vásárlás előtt nézd meg hol a legjobb ár, bolt! Cranesports hometrainer Computer. Unsubscribe from ariovist8?


Feltöltötte: ariovist ergometer - apro. Nyírpazony október 28. Fedezd fel a nap ajánlatait . Szerelési és kezelési utasítása tartozékként jár hozzá. Akár edzőtermi használatra is alkalmas lehet.


A biztonságos használat érdekében kérjük vegye figyelembe a következő utasításokat. Amennyiben a készüléket továbbadja vagy más személynek engedi . Sajna nem új ,külföldről lett behozva. Nincs magyar használati utasítása.


A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik! Golden Sport típusú használt szobakerékpár szuper állapotban költözés. Német készülék, magyar nyelvű használati útmutatóval és magyar 3 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések