2018. június 26., kedd

Miltonia orchidea gondozása

A lepkeorchidea gondozása. Az első jel, amit legkönnyebben észre vehetünk, amikor a levelek lógnak. Ennek jó esetben csak az az oka, hogy késik. Igazi különlegesség a kék orchidea.


Orchideák gondozása pontban. Helyezzük a virágot egy orchidea kaspóba, ami lehet átlátszó is, de ez . A páráról úgy gondoskodhatunk, hogy pl. Két helyen fejlődhet a sarj: az orchidea szárán vagy a tövén.


Az egyszerűbb fajtájú orchideákkal (mint például a lepkeorchidea ) bátran megpróbálkozhatunk, gondozása egyáltalán nem bonyolult, és még . Hónapokig ontja az orchidea a virágait, ha így öntözöd! Az orchidea gondozása. Rubinlila pillangó Swarovski kristályos ékszerszett. Földön lakó orchideafajok , mint a papucsorchidea – évente igénylik az átültetést, mert érzékenyek a földben felszaporodott sókra.


Manapság virágüzletekben, kertészetekben sokféle orchidea kapható, mégis a legkedveltebb a lepkeorchidea , latin nevén Phalaenopsis. További orchidea gondozási tippekért és videókért iratkozz fel a csatornánkra! Mindenki nagy kedvence, a lepkeorchidea hosszú hónapokig szép virágokkal ajándékoz meg minket. A Phalaenopsis orchidea kitűnő dísznövény, jól érzi magát központi fűtéses lakásban is,. Pillangó orchidea gondozása tavasszal.


A pillangó orchidea, azaz Phalaenopsis virágzása után vágjuk le a virágzati szárakat, és biztosítsunk egy minimum 4 . Minden öntözéskor adjunk az öntözővízhez orchideatápoldatot. Gondozási hibák: Vízhiány: az első jel, . Sokan azonban nem mernek tartani, hiszen nagyon különleges növény, és a gondozása sem átlagos. Vannak olyan orchideafajták , amelyek lakásban is egyszerűen tarthatók: a. Ezek a gondozási tanácsok persze, minden orchideára egyaránt érvényesek. Nevüket a különleges formájú, a trópusi pillangókra emlékeztető. Lepke orchidea - Gyakori kérdések a témában.


Lepkeorchidea - Phalaenopsis (beszélgetős fórum). Elvirágzott, most mit kell tenni, hogy újra virágozzék, vissza kell metszeni, hogy kell gondozni ? A ma nemesített orchideák tartása és gondozása már egyszerűen megoldható. Rátalálhatunk egzotikus . Azt szeretném kérdezni,hogy a tőzeglegyet mivel lehet kiírtani az orchidea földjéből? A megfelelő gondozáshoz a trágyázás is nagyon fontos, mégis csupán a . Gyakran bebizonyosodik, hogy a sikeres.


Több szempontból is a növényvilág egyik . Csónakorchideák (Cymbidium). Bohócorchideák ( Masdevallia). Elég sok orchidea elhalálozott már a lakásomban ahhoz, hogy tudjam, hogyan nem szabad tartani ezt a csodálatos növényt. A friss hajtásokat nehéz .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések