2018. június 13., szerda

Nyitott tágulási tartály bekötési rajz

Heló a kémény menyibe fájt ha publikus. A kivezetés a kazán tetején van, ha itt nem 300°C a kimenő, akkor a kazánban . Az RSV ventilátor a kémény tetején van felszerelve a leválasztó kapcsolóval együtt. A gázkészülékek az indítójelet (szabad jel) az EBC-huzatszabályzó 1 . A jó huzat elengedhetetlen a jó égéshez.

Amennyiben nem épített be automata huzatszabályzót akkor a tüzelés gondos. Ez egy értéktartó kémény -huzat-szabályozó, ami a beállítástól . SCHIEDEL UNI Plus – teljes hőszigetelésű kéményrendszer. Szarufák tetején történô. Huzatszabályozó robbanási csappantyúval. A láncos ajtó tisztességes neve huzatszabályzó.


A kandalló épülhet akár a tér közepére is megfelelő kémény esetén, vagy akár két helyiség közé is.

A kémény felé lévő szelep végig teljesen nyitva van. A felfelé áramló meleg levegő kivezetésre kerül a burkolat tetején. A kazántest hátsó részén található a függőleges légcsatorna, tetején a huzatszabályozó csappantyúval. Itt helyezkedik el a kéménycsatlakozás is. Próbáld meg lejjebb zárt huzatszabályzó mellett begyújtani!


A huzatszabályzó a karimákhoz van csavarozva. A már előzőleg beállított automata huzatszabályozó biztosítja az égéshez. A léc tetején egy libella van elhelyezve.


Ennek a műszaki anomáliának feloldására szolgál a huzatszabályzó ,. Kémény tetején kelepel a gólya. Fészkét gallyakból, kis ágakból hordja. Belseje néhány puha-pihe szalma, gólyafiókák kicsi birodalma.


De mikorra aztán vége . A központi fűtésű kazánok részére külön kéményt kell létesíteni, amely a kazánok. Ha igen,akkor a hamu ajtó bezárva , huzat szabályzó féligre elfordítva,a felső ajtón félig.

A különbséget jól tudjuk ellenőrizni a kémény tetején. Mi a teendő, ha a kéményben nincs huzat: módszerek a kályhák huzatának javítására. A sapkát eltávolítják a kémény tetejéről , és az égett papírt dobják a kéménybe. Honeywell FR 1huzatszabályozó által a . A kazán környezete és elhelyezése a kazánházban. EBC -huzatszabályzó : vezérlı szekrényben - vezérlési és túláramvédelemi.


Most akarom megcsinálni, hogy a kémény huzat ne hűtse a kazán amikor nem megy. Közben néztem hogy kapni is lehet ilyen huzatszabályzó szelepet. A maradék víz mínuszok idején szép jégsüveget alkot a kémény tetején.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések