2018. október 25., csütörtök

Keményviasz fára

Keményviasz balzsam (padlóviasz) - Nr. Oldószermentes, áttetsző balzsam méhviaszból és növényi viaszokból fa , parafa és . A viasz selymes fényt és kellemes tapintást ad a fának. Folyékony keményviasz - parketta ápoló kopott, fénytelen parkettához. Használható már felületkezelt fára , parafára, linóleumra, téglára, kőre stb. PNZ KEMÉNYVIASZ - OLAJ - HARTWACHS-ÖL(ölwax) 2. Nyitott pórusú, színtelen vagy fehér felületkezelő anyag fára és parafára.


Bútorra, padlóra, beltéri fa és parafa felületekre. Nem csak fára , hanem parafára, más fa alapú lapokra, mázatlan kerámialapok, tégla, cotto és más nedvszívó természetes . Legújabbak, az elszappanosított, vízzel hígítható olajok , melyek a fa színét nem tüzelik fel,. SzappanÜvegItalokPadló.


Fa járófelületekre és bútorokra. A kemény viasz olaj megtartja a fa természetességét, lépésálló, víz- és . OSMO Landhausfarbe, jól takaró selyemmatt festék fára - 7ml. Természetes kezelőanyagok fára. A fa felületkezelése, akár természetes, akár szintetikus anyagokkal végezzük, hasonló.


Leggyakrabban a Biopin keményviaszt használom. Csiszolt, nyers fa hatást keltő olaj beltérre. Nem sárgítja a fát, ettől lesz különleges a felület.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Borításokra, kerítésekre, ajtókra, pergolákra, ereszaljakra fa homlokzatokra ajánlott. Hartwachs-öl keményviasz olaj - B 3Beltéri felhasználásra ajánljuk,. Ahogy más felületkezelések esetén, úgy viaszolás előtt is elkerülhetetlen a rendkívül gondos előkészítés, mert a viasz nem csak a fa szépségét emeli ki, de a . Bondex fa alapozó Metal effect wax ezüst. OBI teraszpadló-ápoló olaj bangkirai 7ml.


Az elvégzett javítások, sok estben, lágy viasz és kemény viasz kombinált. Egyaránt használható dekorációs felületekre, valamint a valódi fára. A bútorok számára készített keményviasz tökéletesen megbirkózik a. Alkalmas nagyon igénybevett felületek kezelésére beltérben, mint pl.


Felhordható már lakkozott felületekre is. Míg a lakkozott felületek alatt a fa beszürkül, addig megfelelő karbantartás mellett. Speciális termék fa - és műanyagfelületek javítására. Minden felület, él környékén levő hibához, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések