2018. október 11., csütörtök

Legrand túlfeszültségvédett hálózati elosztó

A kapcsolóval ellátott elosztók előnye, hogy szükség szerint meg is tudjuk szakítani az áramkört, anélkül, hogy a fogyasztókat kihúznánk. Világítással jelzik, hogy . Túlfeszültség védelemmel ellátott hálózati elosztók és hosszabbító elosztók 1. Kapcsolós elosztók is a kínálatban. Válogasson fantasztikus árú Hosszabbító, elosztó ajánlatainkból! Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Fali elosztók kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket.


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. HAMA HÁLÓZATI ELOSZTÓ , ALJZAT, ALU. Típus:Hálózati elosztó , Egyéb csatlakozók:Nem, Bemeneti csatlakozó: Fali aljzat, Szín:Fehér,.


V-os hálózati elosztó aljzattal (5m kábellel, kapcsolóval ). A gyerekzárral ellátott elosztó a fali aljzathoz csatlakoztatva három tápcsatlakozó aljzatot . Kiszállítás már 5Ft-tól! Hármas fali elosztó kapcsolóval 16A 230V. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza.


Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes . Automatikus kedvezmény érvényesítve! Várható szállítási idő: 3-munkanap. Ft-os áron ÁRAMTAKARÉKOSSÁG kategóriánkban.


A Névleges feszültség:250VAC. Rendeljen az Ökopolc webáruházból! Legrand elosztósor (PDU), 1 1U, állapotjezős kapcsolóval , aljzat, gyermekvédett, méter. Eladó új 3-as fali elosztó - kapcsolóval - 7Ft.


Elosztók kategóriájában. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! IPvédelemmel rendelkezik, csak beltéri használatra . V, 16A Külső hivatkozás.


Open submenu ( KAPCSOLÓ ). Close submenu Fali ívelt csatorna (elegant). Beépített kapcsoló , Igen, kapcsolóval ellátva. Aljzatok száma, darab. INTELLINET PDU 6x SCHUKO 5U 3m kapcsolós Fekete.


A Legrand asztali elosztósorok a következő jellemzőkkel rendelkeznek: Előfelszerelt vagy szerelvényezhető típusok. Hasonló termékek kedvező áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések