2018. október 24., szerda

T elosztó

Találatok t - elosztó kifejezésre az Extreme Digital oldalon. Kapcsolódó keresések: t-dugó. Könnyítse meg a háztartási berendezések áramellátását!


A jelenlegi, koronavírus körül kialakult helyzet miatt az üzlet nyitva H-P 7-óráig , a webshop a fentiek szerint üzemel. Vigyázzanak magukra és családtagjaikra . Amper – villanyszerelési .

T - elosztó nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Fedezd fel széles t elosztó kínálatunkat! INGYENES házhozszállítás 20. Praktikus SCHUKO csatlakozóaljzat- elosztó fehér kivitelben. Dugja egy 2V~ feszültségű konnektorba, majd csatlakoztasson hozzá egyszerre több készüléket.


A használatával helyet spórolhatunk, hiszen az aljzatok előnyös . RJcsatlakozóhüvely - kábel m. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Hálózati elosztó aljzat darab földelt dugaszoló aljzattal.

Használata akkor ajánlott ha meglévő kábelen külön eszközt . T elosztó , átlátszó. Hozzáadás a kosárhoz Hozzáadás a kosárhoz. T elosztó -bekötő idom 6mm-es műanyag vízcsőhöz. Tekintsd meg a termék információit.


Villanyszerelési anyagok fenycentrum. A lenti bemutatásban nem szereplő . Elosztók kategóriájában. Elérhetőség: Beszállítótól szállítás 7-nap. Szállítási díj: 8Ft.


Kívánságlistára teszem. T ELOSZTÓ 3-AS FÖLDELT. A vízfogyasztás és a vízszennyezettségi szintjétől függően. Ajánlott bruttó kedv.


Lehetővé teszi a kültéri fényforrások vagy az első világítási pont . Hosszabbító kábel a Philips HUE termékekhez. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja .

APC csatlakozós USB-s túlfeszültségvédő elosztó. Tulajdonságok: névleges feszültség: 2V~ névleges áramerősség: max. A névleges teljesítmény: max. Lehet, hogy ez a kép nem felel meg a választott konfigurációnak.


A pontos választás megtekintéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések