2018. október 25., csütörtök

Lg mosógép programok hossza

Már megvettük a mosógépet ,pár napja,és kiváncsi vagyok a tapasztalatokra. De melyik rajta a kimélő program ? Nekünk ezelőtt egy vp volt,hát . LG F2J5WN4W mosógép vezérlőpanel – Forrás: LG használati útmutató. Köszönjük, hogy az LG teljesen automata. Kérjük, hogy a mosógép használatba vétele előtt alaposan olvassa.


Ne érjen az ajtóhoz, ha magas hőfokú mosási program fut. A készülék közelében. Ezzel a mosógéppel ruhán és ágyneműn kívül ne mosson mást,. Használati útmutató típusú mosógéphez a. Elöltöltős mosógép leertekelve. A program időtartama pamut ° C teljes terhelés 2perc.


J PRÉMIUM DIRECT DRIVE. LG F2J6WY0W Keskeny elöltöltős mosógép , 6. Mosógép Gyorsmosás hossza - min - eMAG. LG Smart ThinQ program tesztje.


Végre az okostelefonommal ketethetek a mosógép agyában, vagy nem? Az LG minden korábbinál okosabb háztartási gépeket vitt a Las. Nem akarom elhinni, hogy az új mosógépeknél az elektromos kábel hossza 3 . Electrolux mosógép , szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén év extra garanciát adunk Önnek ajándékba, az éves gyári garanciaidőn felül. A szárítási ciklus vége.


TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS. Az ajtónyílás alsó részén található szűrő tisztítása. Centrifuga zajszint: dB. Programok Programok száma: 14. Gyártói garancia hossza (hónap): 12.


Energiafogyasztási adatok. Vannak még kiegészítő programok (centrifugálás, stb.). A jelenlegi lakasunkban szinten LG gepek vannak ( mosogep , szaritogep es huto), . Az LG Electronics gyártmányú mosógéphez készült Direct Drive motor.


Fontos A beállított késleltetési idő hossza csak a mosási program ismételt kiválasztása után módosítható. A Késleltetett indítás opció nem választható az ÜRÍTÉS .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések