2019. február 18., hétfő

Festett acéllemez

Minőségi anyagok év garanciával! VARIOKERÍTÉS - méretre gyártott, univerzális, gondozásmentes kerítés rendszer. A gondozásmentes kerítések anyaga acél vagy alumínium lemez.


A MASLEN által gyártott kerítés lécek , kiváló minőségű horganyzott lemezből vannak gyártva, melyeknek a kezelési felület maximálissan korózzióálló. Országosan, gyors kivitelezéssel, Időtálló változatos betétek: Betonkerítés, Kovácsoltvas kerítés , Acél léc kerítés , 3D táblás kerítés , TTrapézlemez kerítés.

Válasszon akár oldalon famintás, oldalon famintás kerítéslécet vagy egy színűt. A típusoknál feltüntetett folyóméter árak méteres kerítésléc hosszig érvényesek. A famintás trapézlemezek kiválóan alkalmazhatók kerítésnek és egyéb. Feltöltötte: Steel Profile és Design Kft. Borovi kerítés lécek - Lambéria Pont Kft.


Vastagság:17mm Szélesség:90mm Hossz:80cm. Persze nem mindegy, milyen vastagságú lemezeket választunk. Vannak, akik szeretnék megtartani a fa hatást, viszont kihasználnák a lemezkerítés minden .

Bádoglemez : Pofonegyszerű egy sínbe felhelyezni és megfelelő, hézagok. Majdnem ugyanazon az elven működik mint a lemez kerítés , gyors. Sajnos a valódi fánál meg van az a 2- esély (100-ból 2-léc ) arra, hogy . Lemezkerítés kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb.


Kétoldalt famintás lemez kerítésléc. BILKA Fa mintás kerítés lemez léc 45mm a KERÍTÉSEK kategóriában - most 5Ft-os áron elérhető. Acél kerítéselem Famintás felülettel egy oldalas Arany tölgy színben (B).


Kerítéslécek , kültéri építőelemek, kerti kiegészítők újrahasznosított műanyagból. Megkezdtük fém kerítés léc elemek forgalmazását! Műanyag szerelőlemezek , zajvédő kerítés . Amennyiben kerítés építésén, vagy cseréjén gondolkozik, ajánljuk . WPC kerítésprofilokat, melyek egy része a hagyományos kerítéslécekhez. Ajánlott léc távolság 3-cm.


Gondozás mentes acál kerítés lécek. Könnyen felszerelhető, esztétikus és gondozásmentes kerítés. A Korker alumínium kerítés legnagyobb előnye, hogy a szerelés során.


Igény esetén tetszőleges színű kerítésléceket is szinterezünk ügyfeleink számára.

Kerti kerítések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Kerítés profil árak (cső, ovális cső, keret profil, lécprofil, tartó profil, zárókupakok cső és léckerítéshez) AlMgSi5. Alumínium kerítésléc tartó u-profillal. Az íves kerítésléc , cégünk a Bács- Lemez Kft.


A folyamatos fejlesztések és vevőigényeket figyelembe véve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések