2019. február 25., hétfő

Homokfúvó pisztoly arukereso

A legegyszerűbb homokfúvó gép a vödrös homokfúvó pisztoly , mely vákumos technológiával szivja fel a homokot. A nyomott tartályos homokfúvó gép tartályát. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Homokfúvó pisztoly , LN-SBC9 LN-SBC22 LN-SBC3modellekhez. Győr-Moson-Sopron , Mórichida.


Torin Fúvóka sbg-i homokfúvó pisztolyhoz , 4db kerámia fúvóka SBG-I homokfúvó pisztolyhoz. Anyag:fehér kerámia, gumi borítással A Torinról A BigRed és . A vásárlás után járó pontok: 1Ft. Güde homokszóró kabin TYP: P Homokszóró pisztoly kerámia fúvókával, belső világítás, átlátszó fedél plexiüveg lemezzel, a kabinhoz 5 . NEO homokfúvó pisztoly m-es tömlővel A hosszú tömlő lehetővé teszi a homok beszívását külső tartályokból, ami hosszabb szünetmentes munkára ad . Profi Air homokfúvó pisztoly SSP-A alu alsó tartállyal - 1l tartály űrtartalom, 6-bar nyomáson kb. Homokfűvó pisztoly készlet és tartozékok Ideális a rozsdás felületek lefúvásához, a régi festékek eltávolí- tására a fémfelületekről és egyéb felületek lefúvásához . Termékleírás: A homokfúvó pisztoly régi festékbevonatok, rozsda és más szennyeződések eltávolítására, a felületek tisztítására . A profikisgép webáruház minőségi . Yato Homokszóró pisztoly. Különleges jellemzők: részes szett: szóró pisztoly, kerékpisztoly, porlasztó, festékszóróval és . Hasonló homokszóró pisztoly óriási választékban országos házhoz szállítással az Einhellshop barkácsáruházban év . Scheppach pneumatikus homokfúvó pisztoly.


Praktikus füllel a felakasztáshoz. Maximális üzemi nyomása bar. A CE tanúsítvány bizonyítja a szerszám kiváló . Kosárba Kivánságlistára rakom . A cégünk fő profilja a kisgépek, kéziszerszámok, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések