2019. február 7., csütörtök

Mágneses szúnyogháló egyedi méret

Műanyag szúnyogháló szett egyedi méretre szabott alkatrészekkel. Az ár nm-re vonatkozik és tartalmazza az ÁFA összegét. Szúnyogháló (rovarháló) készítés, szerelés Budapest egész területén.


MÁGNESES SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA. Online boltok, akciók egy.

A háló mérete perforálás mentén vágható, ezért a széllesség lehet 14 1vagy 1cm. A háló zárólécébe kefe kerül így nem kell “cincálni”, mint a mágneses záródású. Az Atenád pliszé szúnyoghálóból hatalmas méretek elkészíthetők, akár méter.


RENOLIT fóliás kivitel az Atenád színminta alapján. Fix szúnyogháló , mozgatható szúnyogháló kedvező feltételekkel. A legegyszerűbb rovar védelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló , mely télen.


Rögzítése: rugós stifttel, beakasztó füllel, mágneses rögzítéssel.

Maximális méret : 1x 1cm. A nyíló szúnyogháló ajtó elé szerelhető nyíló rovarháló típus. A maximális gyártási méret 140x240cm lehet egyszárnyú kivitelben. Egy pillekönnyű textilből készülő egyedi exkluzív árnyékoló.


A szúnyogháló keret műanyag vagy színterezett préselt alumínium profilból. A behúzást egy rugós zsanér, a kinyílást pedig egy mágneses csappantyú segíti. A rolós szúnyoghálóval ellátott nyílászárók egyedileg , méretre készülnek, . A vízszintesen mozgatható szúnyogháló jellemzően ajtóra ajánlott, bár bizonyos. Egyedi méretre gyártott.


Aluminium keretes fix és mobil rolós szúnyogháló műanyag ablakra szerelt változatban. Egyszárnyú fa bejárati ajtó egyedi méret. Vilanova Swing szúnyoghálók.


Ha az ablakra redőnyt is akarunk szerelni akkor a kombinált szúnyoghálós redőnytokot célszerű választani, mivel lényegesen . Háló akasztó profil: a szúnyogháló végéhez csatlakozó szintén mágneses profil. Gyorsan le- és felszerelhetők, egyedi méretre is elkészíthető.

A profil aluminiumból készűl, és mágneses zárral van ellátva. A megkeresésünk után munkatársaink minden esetben egyedi személyre . Kisebb méretű ablakokra ajánlott, (kamra, fürdő, WC) de a széles. Tetőtéri rolós szúnyogháló, alumínium kerettel - egyedi méretre gyártott szúnyogháló. RAL színben vagy faerezetű kivitelben is.


Mágneses szúnyogháló ajtóra 1x 2méret fehér. Rolós szúnyogháló ajtó - egyedi méretre gyártott hirdetés részletei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések