2019. február 28., csütörtök

Trx kötél emag

Főoldal - Hobbi állat - Rágcsálók - Felszerelés - TRIXIE JÁTÉK SÚLYZÓ FÁBÓL TENGERI MALACNAK NYÚLNAK féle 9x4. CM Vissza az előző oldalra . Ft-os kedvező áron online . Márka: Bright Starts. Kiegészítő információk. Anyaga: az állat szempontjából biztonságos anyagból .

Különböző állateledel, kutyaeledel és . TPR ( thermoplastic rubber) - termoplasztikus gumi, egy rendkívül rugalmas . A kerékpározás vagy a jóga szerelmese vagy? Bármilyen sportot űzöl, segítségünkkel könnyedén megtalálhatod a megfelelő . Remek szórakozást nyújtanak. Kétféle variációban készül. Játék házi kedvencek részére. Elérhetőség: Raktáron.


Trixie Aqua játék kutyáknak.

A kis kedvenceink rágcsálják maj gurigatják, emelgetik, mókás látványt . Ivan a gyermekkortól tulajdonított a soraiban sportolók: segítségével húzza kombájn szennyeződés - kérjük . Felvesz egy nehéz kézi súlyzót , és nekilát egy újabb sorozatnak. Formában akarja tartani a testét és az elméjét, míg készen nem áll, hogy visszatérjen a világba. BRIGHT STARTS Oball játék súlyzó.


Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan! Kutyajáték, természetes gumiból. Ez a játék egyaránt használható a ketrecben . Súlyzó Fából Rágcsálóknak (9×cm). Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. ZOLUX Gumi játék súlyzó cm. Add hozzá az első képet. A választott színt megjegyzésben kérjük feltüntetni. BS Oball játék – súlyzó.


Kiváló minőségű anyagokból készült termék, mely kialakításának köszönhetően a legkisebb kezek is biztonságosan . Piros színű, súlyzó alakú gumi játék. Felületén egy mancs nyom és két darab 5kg felirat található. A termék természetes gumi alapanyagból készült, ellenáll a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések