2019. december 11., szerda

Kagyló homokozó árukereső

Olcsó Hinta termékek. Aranyos zöld teknőst formázó. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Paradiso kétrészes, kagyló alakú . Tetszés szerint homokkal, vagy vízzel feltölthető, otthoni használatra tervezett kerti játék.


Fröccsöntött, tartós műanyagból készült. Kiszállítás másnapon. Ft felett ingyenes szállítás. Egyszerű és díjmentes termékvisszaküldés napon belül.


A homokozó az egyik legnépszerűbb szabadtéri játék. Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülhetsz az újdonságainkról . Indulhat a véget nem érő vidámság? A rózsaszín színű, kagyló formájú játék kiváló kerti játék, hiszen egyszerre kétféle játékként is használhatod.


Medenceként is használható, kagyló formájú homokozó. Mérete: 109x78x1cm. FONTOS tudno hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói . Ft-ért megvásárolható csak a SportSarok. Aki homokozik, ritkán szomorkodik - főleg, ha ugyanott fürcsizni is lehet!


Ez a dupla - kagyló formájú . Rendkívül praktikus a gyerekek által kedvelt kagyló forma a strandot idézi, akár kis pancsoló medencének is használható. Kiváló minőségű műanyagból készült, így egyszerre több . Kagyló alakú műanyag homokozó. Kék,zöl piros és sárga színben kapható, homokozónak vagy medencének egyaránt. A képen látható apró homokozó játékok csak illusztráció. Gyerek homokozó és medence egyben.


Minőségi és tartós műanyagból gyártott. Használd medenceként vagy homokozóként ezt a műanyag kagylót. Nagy előnye a takaró fólia, mely megvédi a homokozót a csapadéktól, szennyeződésektől, . Erős és masszív homokozó , a forró nyári napokra! A Dublino kagyló homokozó tetővel strapabíró műanyagból készült, kagyló formájú homokozó és medence .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések