2019. december 20., péntek

Testelemző személymérleg

Jó ajánlatok ügyes döntésekhez ✔️ Gyártó: SALTER ✔️ Típus: elektronikus ✔️ Maximális terhelhetőség: 1kg ✔️ Beosztás: 1grammonként . Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Szállítási idő: azonnal. Edzett üveg mérőfelület. Salter digitális testelemző mérleg. Nagy, könnyen olvasható LCD kijelzővel rendelkezik, amiről a súly mellett . Gallet PEP7személyi mérleg test analízissel.


Kedvező árú funkcionális testelemző személymérleg. Típus: Személymérleg , Méréshatár (max.): 18Kg, Mérési pontosság: g, termék és ár információ Mérleg kategóriában. Diétázni kezdtél és már érezhető az eredménye?


Várható beérkezés: külső raktárból 1-munkanap. Bár az elgondolás jó, a mérleg csak az alsó testfelet méri meg, ezért sokkal. Mennyiségi egység: db. Garancia: 1hónap Eurowares Trading Ltd. A mérleg megméri és elemzi a testsúlyt, BMI-értéket, testzsír százalékot,.


Mérőfelület anyaga: edzett üveg - Szín: fekete - Funkciók: testzsír, testvíz, BMI - Méréspontosság: 1g - Méréshatár: 1kg - felhasználói . Nemcsak sportolóknak, és fitness megszállottaknak - a testelemzés értékes . SKU: alza-SALOV6Categories: Alza, Digitális, . TAP START technológia - a gyors mérési eredményért: A mérleget . A testzsírmérő mérleg használata előtt olvassa el alaposan a használati. Testelemzés -kijelző. Ha a testelemzést közvetlenül étkezés után végzi el,. Az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk.


Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak . Kellemetlen társ lehet, de sokszor fontos a fürdőszobai mérleg. A tavaszi léböjtkúrák, fogyókúrák, a kinti sportok és kirándulások . Fürdőszobai, üveg felületű személymérleg , . Jómagam egy Beurer BF 18-cal méregetem magam, szerintem érdemes beruházni rá. Pár perc kalibrálást követően már használható, akár öt . Melyik boltban a legolcsóbbak a. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!


GALLET PEP8testelemző személymérleg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések