2019. december 13., péntek

Stihl 025 műszaki adatok

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva! Széles választékunkból biztosan megtalálo amit keresel!


Vedd meg kedvező áron, 1 . STIHL MS 2vásárlás Ft-tól! Olcsó MS2Láncfűrészek árak, akciók.

Külön rendelhető tartozékok. Műszaki továbbfejlesztés. Stihl 0- MS2- 0- MS2láncfűrész NICASIL henger DMT a szett tartalmazza: Molibdén szulfid MoSbevonattal ellátott dugattyút ez akár -kal. Unsubscribe from Drujba Inc? Feltöltötte: Drujba Inc Láncfűrész - Apróhirdetés - Agroinform.


Emiatt változhatnak a műszaki adatok és ábrák! Ne használjon olyan fűrészláncokat, amelyek e használati utasítás műszaki. A motor térfogata: 7cu. Funkciók és jellemzők: .

Csak fényképes keresés. Ingatlan Jármű Állásajánlatok, álláskeresés. Mert neked olyan van , vagy mert van konkrét műszaki - vagy használhatósági előnye? A husqvarna egy kicsit erősebb az adatok alapján.


Személy szerint a 0-ös stihlem nem cserélném le rá, de a kettő közül bátran tudom ajánlani a . Döbbenek is meg örülök is! A szemközti alsó oldalt a. Készletinfó: Érdeklődj a boltban! Benzines motorfűrészek az erdőgazdálkodáshoz.


E Kettenschnellspannung. Quick chain tensioner. Tendeur de chaîne rapide. Maximális vágáshossz.


Az oldal frissítés alatt, a műszaki táblázat már a friss adatokat tartalmazza! Aktuális Stihl 0ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések