2019. december 19., csütörtök

Karnauba viasz fára

Ha további kérdései vannak, kérjük, keresse Vevőszolgálatunkat. Article from renovaturamuhely. Lignocolor Bútorwax Natúr-átlátszó 3ml. Nagyon színes a paletta bútorviasz ügyben.


A kemény viasztól a margarin állagú lágy viaszig lehet . PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ. Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, . Ezt a bejegyzést már réges-rég szerettem volna megírni, mert szerintem szervesen hozzátartozik a . Bútorviasz és barátai, avagy milyen fedőréteget válasszunk. A keveréket vízzel töltött fazékban ( vízfürdõben), lassú tûzön melegítsük. Ha a viasz teljesen . A HG bútorviasz -eltávolítót hígítatlanul öntse egy törlőkendőre, és jól dörzsölje bele a kezelendő felületbe. A leváló régi viaszréteget törölje le tiszta ruhával.


A bútorviasz ideális viasszal kezelt bútorok, az összes természetes nyersfa, sima bőr, antik és új bútorok ápolására és kezelésére. Természetes és színtelen. Kényelmi, megbízható és meleg légkört teremt a házban. A fa bútorok különlegesek.


De az idő múlásával repedések és karcolások jelennek . Mi is a bútorviasz , miért van rá szükség? Hogyan érhetsz el antik, koszos, kőszerű, vintage, shabby hatásokat. A PNZ BÚTORVIASZ hagyományos recept alapján, tiszta méhviaszból és más természetes viaszokból készült bútorápoló faviasz, bútorok, polcok, falborítások,. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Először is, mi a bútorviasz , mire jó, hogyan használd? Színtelen viasz (vax, wax): felületvédelem célját szolgálja, pl lakk helyett használhatod. Showing all.


Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint, Rendezés legújabb alapján . Válassz egy lehetőséget, 3liter, liter. Cikk forrása: renovaturamuhely. Lágy, paszta állagú viasz, melyet natúr vagy festett fafelületek, bútorok ápolására , védelmére használhatunk. A viasszal kezelt felület nem karc- és vízálló, ezért . Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz . BIOPIN BÚTORVIASZ AQUA 75L, biopin természetes festékek, illatosítók, sportszerek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések