2019. december 18., szerda

Robust kondigép

Robust kondigép

HxSZxM): 129x82x191cm - súly: kg - 38x38mm-es . Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! ROBUST TOWER LAPSÚLYOS FITNESZ GÉP 45KG BEÉPÍTETT LAPSÚLY. Az otthoni testedzés számára gyártott kis helyigényű sokoldalú lapsúlyos kondigép. Robust Chrome lapsúlyos fitnesz center.


Robust kondigép

Fitness Center kondigép Aktivsport Trainer jellemzői. Minőségi, megbízható modell. Toorx SRX-S Spin Bike . Otthoni , irodai Sétálópad , futópad.


A kondigép és edzőgép kiváló eszköz, ha formába szeretnénk hozni magunkat és némi izmot építenénk. Hatalmas választék és kiváló árak várnak! Garanciaidő: év darab lapsúllyal Súlykészlete tovább bővíthető. Csavarozza le a vezető rúdról (3) a két hatszögletű csavart M10x20mm (72) és a két alátétet M(78). Rögzítse a vezető rudat (3) a hátsó távtartóhoz (2) két . Ebben a termék kategóriában műanyag bevonatű fitnessgép, kondigép drótköteleket és javító készleteket talál.


Robust kondigép

Amennyiben a javító készlethez szükséges . Kapcsolódó keresések: robust kondigép. Szállításban nem tudok segíteni, a gép. A Chromer kondigép egy igazán kompakt, kis helyigényű gép, mely a súlyz. Kompakt otthoni használatra fejlesztett kondigép , mely 45kg lapsúllyal. Lapsúlyos és multifunkciós kondigépek.


Tekintse meg bőséges termékkínálatunkat és. Multifunkciós kondigépek , fitness gépek otthonra, kedvező áron! Találja meg a legjobb. Kecskemét december 18.


Robust kondigép

Szerintetek jó ez a kondigép? Egyéb kondigép Haspad Padok, Haspad Online vásárlás a Shop. XL Többfunkciós otthoni edző gép kondigép bokszoló zsák .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések