2020. március 31., kedd

Plexi védőfal

Fertőzés elleni védelem, plexi leheletvédő ügyféltérbe, eladótérbe, gyógyszertárba. Csökkentse a fertőzés veszélyét munkatársai körében. Munkahelyek számos irodai kellékei, kereskedelmi üzletekben felhasználható termékek, plexi termékek a mindennapokban, kiállítások, konferenciák . SIMO GROUP plexi és víztiszta polikarbonát védőfalak járvány idejére - Termékújdonságok a ProIDEA termékinformációs katalógusban . Collection of Marketplace items.


Számos magyar, illetve külföldi műkörmös szakember döntött úgy márciusban, . Amennyiben úgy döntöttél, hogy folytatod a munkát, akkor óvatosnak kell lenned. Tegyél meg mindent a vírusok ellen: a . Lift előtér és folyosó falburkolat fóliázott és víztiszta extrudált plexi lemezekből. Védőfal a biztonságos működésért! Plexiglas Xt víztiszta -. Azokban az üzletekben, ahol a mostani rendkívüli helyzetben is helytállnak, fontos megőrizni a pultban . A weboldalon feltüntetett árak irányárak.


A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott . A pultra helyezhető védőfalat ajánljuk hivataloknak, ügyfélszolgálatoknak,. A plexiből készült fertőzés-gátló védőfal később is használható, egyéb . Leheletfogó, fertőzés elleni plexi védőfal. A Koronavírus elleni küzdelemben hatékony segítség a leheletfogó plexifal, mellyel védheti munkatársai, ügyfelei . Amikor az elszigetelés a cél, megoldás a plexi védőfal ! A leheletvédő plexifal segítségével megóvhatja alkalmazottai, ügyfelei, vásárlói . Egy olvasónk küldött erről képet a budaörsi Praktiker pénztárainál. Szlovákiában a Lidl és a Kaufland szerel fel plexiket a pénztárnál a . Víztiszta plexiből kilakított védőfal , lézervágott plexi lábakkal. Mérete: 9mm széles, 6mm magas.


Lábak 1mm szélesek. Ismerje meg legnépszerűbb ipari plexi termékeinket! Ezek a védőfalak praktikusak, hiszen átlátszóak, akár az üveg, így teljes.


A plexi védőfal kivitelezéshez elsősorban tömör polikarbonát lemezeinket ajánljuk,. Hatékonyan elválasztja a közvetlen légteret. Tegye Ön is biztonságossá, az ügyfelei és kollégái számára is a munkavégzés helyszínét.


Boltokba pultra szerelhető plexi védőfalak , saját igényekre szabva rendelhetőek! Cégünk műanyag ipari termékek forgalmazásával és igény szerinti kialakításával foglalkozik. Elhelyezhető benzinkutakon, dohányboltokban . Pénztár elé egyszerű csavarozással .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések