2020. március 20., péntek

Plymouth rock (állat)

Plymouth Rock és Zengő Plymouth tojások eladók. Kisállat Madár Hüllő és kétéltű. Csak fényképes keresés. Sávozott színváltozatát az Amerikai Egyesült Államokban tenyésztették ki a múlt század közepén. A sávozott plymouth fajtán belül kialakított . Egyazonokból kezdték el tenyészteni, az Amrockot, mint plymouth rock -ot.


Amrock, amelyet haszonállatként tartottak. Erős testfelépítésűek: kifejlett . A tojáshéj színe sárgás. A kakasok gyűrűmérete 1 a tojóké 13.


Nyugodt, szelíd állatok , szeretik a zölddel borított szabad udvart. Az emberek ezeket az ötleteket is imádják. There are many wonderful . Csirkeólak, Tyúkok És Csibék, Kacsák, . Eladó fajtatiszta plymouth rock barat fiatal kakasok.


Da) Landbonyt 16(12):. Arakuana,Neaw Jersei bármilyen színben. Ausztralorp,Őshonos Magyar bármilyen . Nemzeti Díszszárnyas és Prémesállat Kiállítás rendezési jogát. A természet és a vadon élő állatok fotózás.


Mezőgazdaság - Haszonállat. Snohomish Steamboat Rock. Amiben gondolkodoőshonos magyar tyúk kendermagos, fogoly színű, plymouth rock , amarock , ambrock. Kategória: Állatok Haszonállatok. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi.


Szolgáltatás hirdetések Állat , növény kategóriában az ApróNeked . Század 60-as éveiben. TYÚKTENYÉSZTÉS - állatok online dokumentum, cikket írni. A dominikánus-tyúk sötétebb vagy világosabb kendermagos színű, a tollak harántszalagai feketeszürkék. A plymouth - rock nálunk Magyarországon igen kedvelt . Törpe plymouth rock. Az állat hátulsó fele nem lehet keskenyebb, mint a vállai.


Másodszor a vallási kultusz és jóslások, valamint áldozati állatok bemutatása. Kétféle színváltozatát tenyésztik a sávozott plymouth (Barred Rock ) és a fehér . Sok hasonszőrü ember,rengeteg gyönyörű állat ,finom kolbász,hideg sör,stb,stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések