2020. március 9., hétfő

Szaunás faházak

Mindegyik faházunk privát szaunával ,. Faházak - finn szauna, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Hajdúszoboszló medencés szállások jakuzzis szállások szaunás szállások hegyvidéki szállások Eger, Szilvásvárad lakókocsik, mobilházak faházak. Ha a faházakra gondolunk, általában egy kempingre asszociálunk, ahol az embernek szegényes körülmények között kell meglennie.


Ha pihenésedhez egy hangulatos erdei faházat , gerendaházat keresel, jó helyen jársz.

Színvonalas, különleges faházak gyűjteménye, csak. Szlovákiábam – kandallóval, hatalmas zöld réttel, szaunával. A házak domboldalakra épültek és a szerek között patakok alkotják a . Hétvégi házak és nyaralók szaunával Magas-Tátra.


Kiadó kanadai rönkház a Mátrában. Az Extra Faház egész évben várja Önt! KERTI FAHÁZAK, SZERSZÁMTÁROLÓK, SZAUNÁS HÁZAK , ÁRUSÍTÓ FAHÁZAK. KOCSI BEÁLLÓ APÁCARÁCCSAL.

Családi faház Alm Resort Nassfeld. Alm faház szaunával (Alm Chalet with Sauna). A stílusos, erkélyes faházakban ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. A faházak kedvező fekvésének köszönhetően a Schladming-Dachstein sírégió négy hegye remekül besíelhető. Szaunás apartmanház Nassfeld közelében!


Sajátos hangulatú luxus faház -pályaszállások Bukovel szívében. Vissza a kategóriákhoz. Alapméret: 400x3cm. Anyagvastagság: mm. Piroska-tó vízparti személyes faházak Mentettréti Természetjáró Park Horgász tanya Céges rendezvények, csapatépítés!


S ÁGYAS ÖNÁLLÓ HÁZAK SZAUNÁVAL. Azok az erdei faházak , ahol nem kell lemondanunk a kényelemről, sőt egyenesen luxuskörülményekkel várnak ránk, bizony egészen magas . A házak földszinti és tetőtéri szintjéhez is saját fürdőszoba tartozik, emellett külön szabályozható klíma berendezés, 1cm-es LED tévé, kapszulás kávé,- és . Házak medencével és szaunával. A vidéki kunyhó a kikapcsolódás, a szórakozás és a kényelmes élet helye, távol a nyüzsgéstől, a tömegektől, az állandó . Kabin hétvégi faházak , lombáházak és különleges szálláshelyek.


Amennyiben Ön már rendelkezik szaunával , kérjük tekintse meg szauna kiegészítőink – szauna kályháink, aroma és fény terápiáink, merülő dézsa stb.

Kültéri szaunáinknál nem kell kompromisszumot kötnie, a méreteket és a lehetőségeket Ön tartja kézben és az Önnek leg megfelelőbb méretű és típusú szaunát. Saját szaunával rendelkező faházaink egész évben várják! Petnehazy Club Hotel - szaunás faházak. Chalet Herz - Luxus faház két család. Négy és hat fős méretűek.


Ez a modern faház Les Collons falujába fekszik, és a környező faházak közül az egyetlen déli fekvésű. Ennek köszönhetően az egész házon és annak teraszán . Keress egyedi szállásokat, ahol helyi házigazdáknál szállhatsz meg 191 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések