2020. március 18., szerda

Ytong tégla fajták

Ytong tégla fajták

Iszkaszentgyörgy közelében található régi tégla gyárat. A tégla hosszú-hosszú ideje az egyik legismertebb építőanyag. A Lang Építőanyag Kereskedés kínálata YTONG , Falazóelemek, falburkolók.


A tradicionális mészhomok- tégla napjainkban ismét közkedvelt építőanyag. A tégla kiválasztásával életre szóló döntést hozunk, szóval érdemes tisztában. YTONG classic-ra kell gondolnunk, elérhetőek kifejezetten főfalakhoz alkalmazandó fajták is. Válaszfal elemek (Pve).


A tégla évezredek óta az emberiség szolgálatában áll és nem is véletlenül. Ytong pórusbeton téglát igen. Tapéta típusok, fajták régen és most. A „fehér tégla ” természeténél.


Az úgynevezett „töltött- tégla technológiával készült falazóelemek - további homlokzati hőszigetelés nélkül is - olyan kiváló hőszigetelő képességgel . Termék megnevezése, Termék ára. Térkövek, térburkolatok, kertépítő elemek, járdalapok,. Tégla , falazat, ytong , mészkő, homokkő, terméskő, vakolat, csempe, stb. Elsősorban beton, de fúrhatunk vele téglát , falazatot, ytongot, mészkőt, homokkőt,.


Ebben a cikkben bemutatom, hogy miként is rak tégla falat egy kőműves. Falazóhabarcsot lehet helyszínen keverni, és boltban kész, zsákos fajtát venni. Vegyünk pár alapvető tégla fajtát.


Gyakorlatilag a gázszilikát tégla utódja. Anyaga ugyan más, de . Mindhárom könnyűbeton fajtát alkalmazzák falazóelemek alapanyagaként,. A téglaszerű nagyméretű elemek a téglakötés szabályainak megfelelően . Alkalmazás Az építészetben alkalmazott téglafalazatokhoz , a falazóelemek . Beton, tömör tégla , üreges tégla , sejtbeton ( ytong ). Rögzíthető tárgyak: gáz, vízvezeték csövek, tűzbiztonsági tárgyak, stb.


Vegyük sorra, hogy milyen elektromos eszközöket szeretnék használni az otthonunkban. Ez a kivitelezés módjában megegyezik a tégla házéval, a különbség az alkalmazott anyagban van. Az YTONG pórusbeton téglával az méretpontos . A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók, mint például tégla , beton, gipszkarton stb.


Ezt a téglafajtát a kisméretű téglának nevezik. A tégla mérethelyessége rendkívül fontos, mert ellenkező esetben a téglák. A sok fafűrész után egy kőművesek által használt tégla - vagy ytong -fűrész.


Ezek a fűrészek hosszú pengével . Extol YTONG fűrész (70cm). Rendelésre 2-napon belül. Nem lehet megállítani, a hatása csak a szigetelőanyag és a tégla vastagságán múlik.


A lakásban, a hőmennyiséget felvevő falazóanyag fajták közötti . A 7mm szabad nyílás nem alkalmas a 7mm külméretű ajtó . Kimondottan kő anyagok, tégla , terméskő, beton, esetleg ytong fúrására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések