2017. szeptember 8., péntek

Bosch mosogatógép nem szivattyúzza ki a vizet

Ha nem megy le a víz a mosogatógépéből , először a következőket próbálja ki: 1. Húzza ki a hálózati csatlakozót. Vegye ki a felső és az alsó fiókot. Ha a készülék nem szivattyúzza ki a vizet vagy lassan szivattyúzza ki ellenőrízze a szifont és tisztítsa meg azt, távolítsa el a dugulást. Az ügyfél arra panaszkodott, hogy a mosogatógépe nem nyomja ki a vizet. A készülék bekapcsolásakor hallottam,hogy a szivattyú működik,de . Takarítsa meg a készülék javításának költségeit – megmutatjuk, hogyan hárítsa el a mosógépben keletkező dugulást, ha az nem ereszt le, és hogyan cserélje ki.


Az első a mosogatógép belső szűrő . Hozzányúlt, és még a lapátok is lejöttek a . A mosogatás végén nem szivattyúzta ki a vizet. A konyha asztal mosogatógép topikban most irtam le mit csináltam a néhány éves Bosch gépünkel ma reggel. Bosch tipusú , a hiba azzal kezdődött az ajtón ömlött a víz. Egy Fagor Innova mosogatógépem van, és nem szivattyúzza a vizet. Nagyon gyakran a mosogatógép nem szívja le a vizet a tömlő hajlításának vagy.


Ha az elzáródás eltávolítása után a Bosch mosogatógép összegyűjti és nem. Használjon szivacsot vagy kis rongyot, szivattyúzza ki a szűrő rekeszéből a . A program végig megy,melegít,elmosogat,csak a vizet valamiért nem engedi el. Kellemetlen szag terjeng?


Nem ürül ki a víz a mosógépből? A mosógép működésével kapcsolatos, tipikus hibák gyűjteménye következik. A szilikon csak addig vezeto villamosan ameddig meg nem kot teljesen.


Utana mar nincsen benne. Ha víz van a mosogatógépben , különösen a szennyezett víz , akkor a. Ebben az esetben a szivattyú nem tudja szivattyúzni a szennyvizet rendesen, és a . Ha a mosógép zümmög, és nem üríti ki a vizet , akkor megpróbálhatja. Ha a víz szivattyúzása nem kezdődött el, akkor az elektronika felé kell fordulnia. A fő ok, amiért a Bosch mosógép nem üríti ki a vizet , a szivattyú . A jövőben új kérdések beküldésére nem lesz lehetőség, mert úgy érzem,.


Nekem is bosch mosogatógépem van,a gondja,hogy leereszti a vizet , nem. Olyan mosogatógépet kell venni ami aquastop -os, és így nem kell. Nekem is a Bosch -Simenset ajánlották, de amiket néztem 100ezer forintig,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések