2017. szeptember 25., hétfő

Husqvarna láncfűrész eladó

Husqvarna láncfűrész eladó

Magyarország, kínál-kiadó: 3hirdetés - husqvarna láncfűrész. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső . Gépkereskedő: Mittinger Rudolf - Landtechnik - Forsttechnik. Ez a hirdetés egy Online-aukción található.


Husqvarna láncfűrész eladó

Keveset használt, azonnal munkára fogható. Vásárolj azonnal , licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Működő,jó állapotú, de egy kis karbantartást igényel.


A fékkar és a fék nincs. Benzinmotoros láncfűrész kategória. Nagyon keveset volt használva mert van több gépem is. Motor teljesítmény 1. Láncfűrészek, fűkaszák, kerti . Fedezd fel a nap ajánlatait , akcióit! Husqvarna 4láncfűrész.


Husqvarna láncfűrész eladó

Gyors szállítás, kedvező árak! A gép minden funkciója működik. Ingyenes kiszállítás év garancia. HUSQVARNA 5xpg láncfűrész. Otthon, kert - Barkács, szerszám.


Eladó jó állapotban lévő husqvarna 2láncfűrész. Hargita - Gyergyoalfalu. Ft, csak személyes átvétel kipróbálási lehetőséggel. E Forintig kisebb, hibátlan láncfűrészt. Széles választékunkból biztosan megtalálo amit keresel!


Husqvarna láncfűrész eladó

Vedd meg kedvező áron, 1 pénzvisszafizetési . Kapcsolat a hirdetővel. Az ár db -ra vonatkozik, a jobb láthatóság miatt szerepel két nézet a képen. Sok Jonsered , Jonsereds láncfűrész eladó ! Mcculloch xtreme 8-láncfürész ( husqvarna 240) megegyezik a husqvarna 2el jó lappal lánccal a csillagkerék lassan cserés, de azonnal . Olcsó új eladó és használt Használt husqvarna láncfűrész eladó.


Garázsürítés partner és motorfűrész láncfűrészek. Lancfuresz husqvarna. Ft-os kedvező áron online . Lánc mélységhatároló ‎: ‎0. Hengerszett Garanciával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések