2017. szeptember 21., csütörtök

Diavolina ceppo kéménytisztító fahasáb

Cserépkályhában is használhatja a kéménytisztító fahasábot , de csak és kizárólag függőleges járatú cserépkályhában! Fontos, hogy a tisztítási folyamat . A kéménytisztító fahasáb alacsony hőmérsékleten leoxidálja a kéményben, füstjáratokban lerakódott kormot, kátrányt. A használati idő alatt a korom és kátrány . Rendszeres használatával csökken a kátrány és a korom . Szállítási idő: 1-munkanap. Diavolina Ceppo - kéménytisztító fahasáb.


Légtechnikai csövek és idomok, szellőzéstechnikai gépek és berendezések, valamint az ezek beépítéséhez szükséges épületgépészeti hőszigetelő- és . Részletek oldalunkon: http://www. Hunter öntözőrendszer - kertészeti szaküzlet business. Az elkátrányosodott, koromlerakódástól . Bey kéménytisztító por 10x50g.


Cikkszáma: R BEY CH8Égesse el a fahasábot a kandallóban,. Saratoga FALÓ CEPPO PULISCICAMINO (Kandalló tisztító parázs) tisztító. A Kéménytisztító fahasáb 1-hét leforgása alatt fejti ki tisztító hatását, amelynek eredményként a korom, a kátrány szürkés darabokban leválik .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések