2017. szeptember 8., péntek

Ruhafestő filc

Rövidáru boltunkban átvasalható filcet- és ceruzát is kínálunk vásárlóinknak, melyekkel . A filctoll db-os készletben három vastag filctollat találsz. A tollak alkalmasak rajzolásra, a filctollak kényelmes fogásúak és nem zsibbad el tőlük a tenyered. Kedvencek közé Megosztás. Vasalható strasszkő vegyes. Alkoholos Filctoll készlet -. Hama vasalható gyöngy alapkészlet - Tündér - Midi.


Filc figurák különböző méretben, formában. A vágható, ragasztható, varrható figurákkal egyedi dísztárgyakat alkothatsz. Felhasználhatóak számos dekorációhoz. Készítsen egyedi pólót, párnahúzatót vagy bármilyen egyedi textil ajándékot a MyDesign textil transzfer fólia segítségével.


Tervezze meg az ingyenesen . A rávasalható cimkék a ruhára ragaszthatók olyan helyeken, ahol fontos tudni, melyik darab kié. Itt a festékanyag egy szivacsos betétben tárolódik és a filctoll filc hegye juttatja a papírra. Naptár, határidőnapló.


Filc , kréta, festék Akciók és kedvezmények. Szűrőink segítenek a . LEGO színes filctollak - db. Kapcsolódó keresések: festékszóró filctoll. A FILC MINTA ÁTMÁSOLÁSOKHOZ HASZNÁLHATÓ. AZ ÁTMÁSOLT MINTA VASALÓVAL AZ ANYAGRA RÁVIHETŐ.


A vasalás után a színek ellenállóak a °C-ig történő mosással és . Van vasalható jelem, de az nem lesz elég. Kimondottan van textilfilc vagy jó az alkoholos filc. Varázsolni mindenki szeret! A Mágikus filctoll készlet tartalmazza azt a varázseszközt, amivel ezt Te magad is meg tudod tenni!


A Carioca készletben db . Ico Süni Vékony filctoll szett db, Ezzel a készlettel könnyű pontosan dolgozni, színei igen jól fednek, inkább. Hama: Kis kör vasalható gyöngy sablon Midi . A színes filctoll darabos készlettel bármilyen színezőt, rajzot ki tudsz. Vágd ki a mintát a megfelelő méretre.


Helyezd a mintát a szövetre a domború felével lefelé. KEDVES VÁSÁRLÓINK, FIGYELEM - FONTOS! Ha megtehete kérlek rendelésed fizetési módjánál az utalálsos formát válasz hogy.


A csomag db, különböző színű filctollat tartalmaz. Hegye 1- mm vastag. Szagtalan, vízben oldódó, toxikus anyagokat nem tartalmazó festék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések