2018. július 26., csütörtök

Műtrágya zöldségekhez

A Genezis speciális kerti zöldség műtrágya az NPK alapműtrágyák közé tartozik elsősorban kiskerti felhasználásra. A kiszórásra került foszfor mûtrágya mennyisége függ a növény. A szulfát és nitrát tartalmú káli mûtrágyák klórt nem tartalmaznak, ugyanakkor növénytáplálás. Biopon műtrágya paradicsomhoz, uborkához és zöldségekhez kg.


Kiváló minőségű ásványi műtrágya. Kiskertek ápolására A kerti és kevert műtrágya kiegyensúlyozott összetételének és mikroelem tartalmának köszönhetően kiváló, harmonikus tápanyagellátást . A tápanyag-utánpótlás esetében, a műtrágyák megválasztása és. Az ültetés vagy vetés idején adott műtrágya , különösen a foszfor, . Gyümölcs és zöldség trágya.


Nagy tisztaságú foszfor- és káliumtartalmú műtrágya tápoldatozásra. Az NPK utáni számok arra utalnak, hogy a műtrágya milyen arányban tartalmazza a három tápanyagot. Az arányok mindene esetben az adott növénycsoport . Amikor műtrágyát választ – mindegy, hogy évelőkhöz, egynyáriakhoz, zöldségekhez , a gyephez, . Modern, többkomponensű folyékony műtrágya , egyedi összetevőkkel. A műtrágyában található kálium befolyásolja a megfelelő termést és . A makro és mikroelemek megfelelő aránya fokozza a . A növény igénye alapján tervezett műtrágya mennyiség kiszórása, a műtrágyák só-stressz hatás miatt, szigorúan az egyszerre kiadható . Ezért az őszi talajmunkák idején, összetett műtrágya formájában jelentős mennyiségű nitrogént is használnak. Osmocote Zöldségekhez.


Műtrágya zöldségekhez - Organikus kg. NPK(Mg) műtrágya 16-5-17. Felhasználható kabakosokhoz, paradicsomhoz paprikához és egyéb zöldségekhez is. N teljes nitrogéntartalom.


Speciális, hosszú hatású trágya bármilyen kerti növényhez, virághoz, zöldséghez vagy gyümölcshöz. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj . A növények számára a három legnagyobb mennyiségben szükséges tápelem a nitrogén, a foszfor és a kálium. Közülük a nitrogént minden évben többször is . Napjainkban gazdálkodás tekintetében sokkal nagyobb arányban történik műtrágya felhasználása, mint komposzt lehetőségeinek kihasználása, ez elsősorban . YaraMila Cropcare összetett, klórmentes komplex, mikroelem tartalmú granulált műtrágya családot. Fejtrágyázásra: Ferticare, YaraLiva Calcinit és YaraTera.


SUBSTRAL hosszú hatású trágya paradicsomhoz és zöldségekhez - Használata:. Szabályozott tápanyag-leadású granulált műtrágya hónapos hatóidővel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések