2018. július 12., csütörtök

Honnan tudom hogy nem tölt a generátor

Ha a generátor rossz attól meg elindul a motor, csak nem tölt , ezért vagy. Honnan tudom megállapítani hogy autó generátor szabadon futó . Mi lehet a gon honnan tudom megállapítani h az aksim merült e le? Egyébbként ez a generátor honnan kap gerjesztést? Sajnos a fesszabályzót nem tudom kimérni, mert nincs róla. ECU tölti túl az akkut, hanem a kontroll hiánya okozhatja, hogy nem tud beavatkozni.


De honnan tudja, hogy nekem új vagy pl:éves akkum van? HOGYAN KELL KIMÉRNI A GENERÁTORT , hogyan állapítom meg, hogy tölt -e eleget vagy sem? Generátor tekercsek mérése. Az van, hogy észleljük a hibát - az aksi valamiért lemerült, nem indul a járgány, pedig tegnap még működött . Mondjuk ez autóra vonatkozik, a motorok nem tudom hány voltos . Nem tölt a generator es nem is jelzi a piros lampa, hogy nincs töltes. Meddig mehetek a kocsimmal, ha nem tölt rendesen a generátor?


Ne cseréljen akkumulátort, ha nem muszáj! Az autó beindításához ugyanúgy kell a jó generátor és az önindító, mint. A technika ördöge egy franciaországi látogatáson csapott le. A svéd autógyártás büszkesége, a V8-as motorral szerelt Volvo . Ha nem tudjuk beindítani a motort még nem biztos, hogy tönkre is. Robogó szerelés, tuning - Hogyan tudom megcsinálni?


Egy régebbi autó esetében azért is szerencsés, ha nagyobb az új akkumulátor kapacitása, mert az öregebb generátor már nem tölt úgy, mint új . Eredmény: a generátor nem fog tölteni , működés közben hő. Számtalan oka lehet annak, hogy az akkumulátor gyenge és nem működik. Várjunk pár percet, így a működő autó generátora tölteni kezdi a . Nem tudom hogy sikerült neked ennyire kihozni. Az USB itt sajnos nem működik, úgy hogy az IT geek-eknek is valami. Az alábbiakból megtudhatja, hogy mi a teendő, ha az akkumulátor nem vagy lassan töltődik , illetve ha egy hibaüzenet jelent meg.


Hozzászólások logout. Arról sajnos nem volt információjuk, hogy nem érünk hozzá a halogén izzó üvegéhez. A titkos menü ki írja, hogy mennyit tölt a generátor , ha jól tudom. Nos, nem teljesen biztos, de jó esély van rá, hogy ilyenkor az akkumulátor a ludas.


A legegyszerűbb töltőket már 3-ezer forintért megvásárolhatjuk,. Igen tudom , a motoron kell még levegő, kompresszió, benzin… de most az áram. Sok generátor nem tölt elégségesen alapjáraton, ezért a motort nagyobb. Szerinted honnan tudom, hogy nem vesz fel töltést ;) . A generátorok sok esetben nem képesek teljesen .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések