2018. július 25., szerda

Gumifesték

Pala , cserép , horganyzott acél, alumínium, alapozott. Gumi festék alkalmazása tetőkre (horganyzott lemez, pala, cserép), fém-, ásványi - és fafelületekre. Kenhető- Fújható - Ecsettel felhordható . A POLYSAN LTD szakemberei . Dunaplaszt PVC és gumifesték - Egrokorr Festékipari Zrt. Alkalmazási terület: Új és használt PVC padlók és egyéb PVC-ből készült tárgyak , .

Kiválóan tűri az időjárási viszonyokat, nem repedezik, . Farbex “ Rubber Paint” univerzális gumi festék. Különleges akril és poliuretán diszperziót, színező és kopás-állóságot növelő pigmenteket tartalmazó festék. Esztétikus, kopásálló, csúszásgátló bevonatot . Ring műanyag-és gumifesték. A képernyőn megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől!


Folyékony gumi festék minden felületre olcsón, árgaranciával. Bármikor visszaszedhető. Gumifesték Megvédi Az eredeti állapotot,pl Disztárcsa Felni Motor tank.

Véd a kavicsfelverődés, Téli só . Maston rubbercomp gumi spray 4ml. Védi a bevont felületet nedvesség, savak, kopás és . A legjobb termékek javítása hu. Az építőipar és a javítás viszonylag újabb fejlődése gumi festékké vált. Különleges zsíralapú gumifesték , sok különböző színben, felvitel szivaccsal, oldás alkoholban.


Add a kívánságlistához. Tag Archives: PVC-és gumifesték. Vásárlási feltételek. GUMIFESTÉK FEHÉR 2ML. Ft, Az Ön kosarában: 0. Kérem írjunk az illetékesnek, hogy azzal mi a helyzet?


A termék a megadott összeállításban nem kapható! Egyéb technikai jellemzők. Quick Overview A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC egy kiváló minőségű környezetbarát vízbázisú matt festék, melynek fő összetevője a krétapor, a bútorok . Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint . Szuper elasztikus gumi festék.


Ingyenes autótuning e-mail tanfolyam! A gumi festék mennyisége egyenesen arányos a működés során a .

Fékrendszerek, külső optikai tuning, . Fedezd fel széles gumi festék kínálatunkat! Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó gumi festék kategóriába tartozó termékek árait!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések