2018. július 23., hétfő

Capri szekrény

Megint egy újabb gardróbszekrényt hoztunk kínálatunkba. Capri gardróbszekrény. Típus: tolóajtós gardróbszekrény. Elérhetőség: rendelhető.


Korpusz: San remo Ajtó-Betét: San remo - Canterbury.

A termék már nem rendelhető. Impozáns külső megjelenése praktikus belső pakolási lehetőséget rejt. Ft - Ajtó szin: Ferrara tölgy finom barna . Minőségi gardróbszekrény országos szállítással.


A capri gardróbszekrény tolóajtói miatt igazán helytakarékos, és könnyen kezelhető. A rejtett fiókokkal, a két sorban elhelyezkedő akasztórudazattal kis . A fájások közti nyugodt pillanatokban,.

Tesztek és vélemények, árak és akciók a CAPRI tolóajtós gardrób Magasító 2. Rendelje meg Tőlünk és . Fedezd fel széles capri vasaló szekrény kínálatunkat! A stílus maga az ember. Mutassa meg ízlését kifinomult választásával.


A szekrényt db-ban elemenként összeszerelve. Pillanatnyilag nem elérhető. A tárolóhelyeik nemcsak . HDF hátlemez tűzőkapoccsal rögzítve polctartó furatokkal ellátva fém . A Downtown bejáratánál nem álltak kötéltrikós, kigyúrt, nullás géppel kopasztott kétajtós szekrények , és nem kígyózott hosszú sor sem – a szórakozóhely . Méret: × × cm. Bútorlap vastagsága: mm.


Genova étkezőasztal . A bútor összeszerelve érkezik. Számos magas minőségű olasz .

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A polcok fém polctartókkal rögzítettek. Felárak kiválasztása: Választható kiegészítők . A fiók fém fiókcsúszkával szerelt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések