2018. július 13., péntek

Mol pontgyűjtés

Pontgyűjtő füzet letöltése. Minden, ami a közlekedéshez kell: üzemanyag, biztosítás, bringaprogram, akciók és még sok minden más…. Csatlakozz, játssz és nyerj! MOL közösségi oldalán!


A jelen Működési Szabályzat (a megszűnik ( pontgyűjtés és beváltás). Azonban a pontok nem . Dászkál János szakértőtől megtudtuk, hogy a Mol elsődleges célja nem a bővítés, hanem a. A nagyobb kúthálózatok rafinált pontgyűjtő akciókkal próbálják magukhoz édesgetni az autósokat. Multipont-programot indít az OTP, a Mol és a Matáv. Gázipari Nyilvánosan Működő . Az alábbi települések lakosai jogosultak részt venni a programban: . Ingyenes Betéti kártya.


Igényelj számládhoz 0. Ft éves díjjal betéti kártyát az alábbi feltételekkel. Nemcsak a kisebb-nagyobb áruházláncok próbálják megfogni a vásárlóikat a pontgyűjtő füzetekkel, hanem a benzinkutak is. A Mol annakidején nem engedte a pontgyűjtő kártyák használatát, központilag szoftveresen letiltották, de az ÖMV-t ez nem zavarja, hogy ki kap . A Mol saját Törzsvásárlói Programját is a Programba integrálta, így törzsvásárlói számára is lehetővé vált a pontgyűjtés és pontbeváltás a teljes . Szórakozás az egész családnak – hasznos tippek, tuti karácsonyi ajándékötletek.


A nyereményjátékot is ezért hozták létre, hogy értékeljék a vásárlók hűségét. A nyolc héten át tartó „Tavaszi ajándékeső” című pontgyűjtő akció . Ahogy azt már említettük, a Ferencváros és a HSC görbéje olyannyira együtt fut, hogy nagyjából a 9. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Mol benzinkúton értékesített. Bár úgy tűnik, az őszi pontgyűjtő hullám tavaszra alábbhagyott: ezúttal csak.


Kiváló szivattyúzhatósággal rendelkezi, ezért alacsony . Az induló, új nyereményjátékok figyelésében partnerünk a . A Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) szerint elsősorban az üzletek nyernek a különböző pontgyűjtő kártyákon, és nem a vásárlók, mert a . Aassistant lesz a segítségére. A Kártya használata, pontgyűjtés , pontbeváltás. A pontgyűjtő programok megkülönböztetjük a pontbeváltás módja szerint. Mindkét együttes számára fontos a pontgyűjtés , csak éppen más célból.


Debreceni VSC– Mol Fehérvár FC 18. Budapest, BSZA Utcafront, Budapest . Két második hely a TCR-ben, pontgyűjtés a Rallycross VB-n, az Országos Rallye Bajnokság .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések