2018. december 21., péntek

Cillit vízkőoldó

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Fogyasztói ár 85Ft. Az áfa összege 18Ft. Szaniter helyiségekben csempe, mosdó, piszuár, wc-kagyló, wc-ülőke, . Rozsda- és vízkőoldó – gyorsan és könnyedén távolítja el a lerakódott szennyeződéseket, ideális rozsdamentes mosogatók, . Nemcsak hatékonyan távolítja el a háztartásában előforduló vízkövet és rozsdát, de az új különleges összetételének. A termék postai úton történő szállítása nem lehetséges.


Vízkő- és rozsdaoldó egyben. Reckitt Benckiser Kft. Budapest, Lajos utca 48- Tel. Nagy hatékonysággal távolítja el a vízkövet, szappanlerakódást, . A fent látható kép némely esetben illusztráció.


Nyomtató kellékanyagtól a kéztőrlőig, teljes létesítmény ellátás, . CILLIT Vízkõoldó folyadék, 4ml, CILLIT. Csomagolási egység: liter. Cillit árak egy helyen többszáz bolttól. Cif általános lemosó , padló felmosó, Sofix padlófényező Clin citrus . Cikkszám TISZCILVIZ450. FA-val Szállítási idő: 2-nap.


Segít eltávolítani a vízkő és rozsdafoltokat. Tisztává varázsolja a csaptelepet, mosdókagylót és zuhanyrózsát. Alkalmas kosz és por, . Vásárlások száma: ( ). UTOLSÓ ÁRA EZ VOLT (bruttó):. Biztonsági figyelmeztetés, Használat előtt olvassa el, használat közben pedig . További kedvezményekért látogass el a Szépségboltba!


Rendkívül hatékony univerzális vízkő-és rozsdaoldó. Tökéletesen eltünteti a. Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez. A sósav hosszú idejű használata károkat okozhat. A vízkő oldását gyakran a kereskedelemben .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések