2018. december 17., hétfő

Orchidea betegségei

Házatlan csiga orhidea levélrágása közben. ORCHIDEÁK BETEGSÉGEI Vírusos betegségek. Legnagyobb jelentőséggel a vírusok okozta betegségek bírnak.


Az orchideák leggyakoribb betegségei. Ha megszáradt a gyökérzet ültessük át a. Szobanövények citygreen.

Tudj meg mindent az öntözésről, tápoldatozásról, átültetésről. Szeretettel várjuk látogatóinkat! Szaktanács kéréséhez kérjük. Valamelyik ragacsos is. Milyen az, amikor a szeretett orchideád megbetegszik?


Orchideáimat sajnos betegség támadta meg. Nekem kis kerek barnás foltok jelentek meg az orchideám levelein, amiknek sárgás . Ezt a témát Mester János indította éve.

Ebben a fórumtémában az orchideákat károsító betegségekkel és kártevőkkel . Azt mondják, az orchidea kényes növény, de igazából csak érteni kell. A gombás betegségek másik fő ellenszere a megfelelő légmozgás . Jó napot, orchideáimon pár hete száraz . Kártevők, betegségek : előfordulnak tetvek, atkák. Sokan kérdezték, mit lehet tenni abban az esetben, ha az orchidea levele elkezd. A phalaenopsis leggyakoribb betegségei a következők:. Ezenkívül meg kell ismernie a közös orchidea - betegségek főbb tüneteit.


Ezek közül a betegségek közül gyakori a . Beteg az orchideá és nem tudod mi baja lehet? Gyakran fehér foltok jelennek meg az orchidea levelein. Szinte mindig az orchidea - betegségek első tünetei a leveleken elszíneződnek.


Azt szeretném kérdezni,hogy a tőzeglegyet mivel lehet kiírtani az orchidea földjéből? A bársonylevél (Ludisia discolor) orchidea gondozása. Zamioculcas zamiifolia) gondozása, virágzása, szaporítása, betegségei.


A Miltoniá-nak sokáig. A Dendrobium orchidea betegségei. Az árvácskaorchidea betegségei.

A virágokat nem igen támadják meg kártevők, de azért óvakodjunk a . Ugyanúgy az orchidea , a leveleken megjelenő ragacsos cseppek - azonnal. Ha orchideáját a lisztharmat üti megakkor a betegség a leveleken bőséges . Részletesen bemutatjuk az orchidea gondozását. Az alsó zöld levelek közötti elsárgult levél nem kell, hogy betegségre utaljon, csak annyit . Egy meglehetősen vízhiányos orchidea – videó.


Tünet: gombás betegségek , rothadás. Megoldás: helyezzük a növényt szellős, . Három orchideám penészesedésnek indult, az egyiken apró fehér rovarokat láttam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések