2018. december 12., szerda

Karamell máz pudingporból

Az egyik lapra egyenletesen rákenjük a vaníliás krémet, majd erre a karamellás krémet. A másik lappal befedjük. A tetejére a dkg porcukrot a karamellás pudingporral , kanál forró vízzel és kanál.


A karamellás krémben nincs karamell ? Ennek a süteménynek az elkészítése kis gyakorlatot igényel,. Hozzávalók:cukor, karamell puding, kókusz olaj, liszt, méz, .

A porcukrot, a karamell pudingot, az olajat és a . Karamellás krémes Fahéjtól recept képpel. Ha valami igazán finom, de könnyű desszertre vágysz, akkor a francia krémest Neked találták ki. Az egész család imádni fogja ezt a lágy, . A tejszínt csomag fixálóval összekeverem, majd a kihűlt karamellt is hozzáadom. Az első lapra rákenem a vaníliás krémet, majd erre a karamellás krémet.


Ki nem szereti az isteni franciakrémest? A lágy vaníliakrém, a könnyű hab, a tetején roppanós cukormáz. Amilyen tökéletesen hangzik ez a .

Mennyei Egyszerű karamell pudingos-tejszínhabos torta recept! Gyorsan kellett sütnöm valamit. A szakadó hóesésben nem volt kedvem boltba menni, így az.


A recept, és az elkészítés a következő:. Finom tészta, lágy krém, isteni tejszínhab és különleges máz. Nem véletlen, hogy a franciakrémest generációk imádják.


A vaníliakrém és a máz Moha receptje alapján készült, egyrészt mindenképpen olyant szerettem volna, ami nem vaníliás pudingporból készül, másrészt az ő. Pár percet várunk, hogy kicsit szilárduljon a karamell , majd éles . A cukrokat pudingporokat tojások-sárgáját a maradék vízzel. A cukrot egy lábosban kevés vízzel összeolvasztjuk világos . Fél liter tejet felfőzök egy vaníliás pudingporral , kanál liszttel, tojás sárgájával. A pudingporokat elkeverem a vízzel, és állni hagyom.


Az egyik tésztalapra egyenletesen rákenem a karamell mázat , aztán még melegen 25. A krémhez karamell pudingporokat keverjük csomómentesre a tejjel,. Tipp: Egy villával meg lehet cifrázni a máz tetejét, hogy márványosabb hatást . KRÉM -cs, karamell pudingpor -dl tej -dkg margarin -dkg porcukor -dl habtejszin.


Pontosan valahogy így képzelem el az igazi, régi, századfordulós, békebeli ischlert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések