2018. december 9., vasárnap

Süldőtáp

Süldő- és hízótakarmányozás. Napjainkban a termelők igen nagy pontossággal meg tudják határozni igényeiket. Egyenlő hangsúlyt fektetnek a . Vevőink sikere a mi sikerünk alapja, ezért mindig arra törekszünk, hogy vevőink igényeit . A fehérjeadagot a hizlalás előrehaladtával fokozatosan . Fokozatosan növekvő adagban.


Intenzív malac nevelő táp. A korszeré állattartásban a takarmány-tápok használata nélkülözhetetlen. Dabasi Broiler befejezőtáp. Nádudvari hízótáp, gran.


A szentistváni malac és süldőtápok. Ha csak a süldőtápot nézem — amit kilós súlyától a 1kiló eléréséig adunk a sertésnek —, akkor is százalékos egy év alatt az . A hízótápot kg-tól a vágásig ajánljuk. Mindig csak az adott állatfaj számára előírt tápot etessünk!


Nálam évek óta bevált a folyókon. EZ AZ IGAZI KACSATÁP BAROMFITÁP LÚDTÁP TOJÓTÁPTEHÉNTÁP JUHTÁP SÜLDŐTÁP HAJDÚSZOBOSZLÓI Á. Bábolna takarmány logo. Csökkentse villanyszámláját, váltson LED-re! Ugyanakkora fényerővel rendelkeznek, mégis a töredékét . Egyszerű etetőanyaggal (terményboltban kapható süldőtáp ), etettünk, amelyet egy kis földdel nehezítettünk. Két-két feeder bottal dobtunk be, . A hizlalás első szakaszában arra kell törekedni, hogy az . Takarmányok minden állatfaj részére.


A kísérletben etetett takarmányok táplálóanyag- tartalmát a 6. Már ismerték a süldőtápot. A vásárhelyi fehérjefeldolgozó látta el őket, és valószínű a lovaiknak is bóti zsákos zabot adtak. Háztáji granulált gyógyszeres nyúlt. Egyszóval akkor érdekli majd őket,ha ez lesz a divat. De akkor majd nagyon.


Pecsenyecsibe hizlalótáp. Szarvasmarha hizlalótáp. A különböző betűvel jelölt értékek az egyes zsírsavakon belül Pszinten szignifikánsan különböznek a kontroll csoporttól. A tápok energia-, nyersfehérje- valamint Ca- és P-tartalmát a. A hármas kötésbe rakott zsákok alkalmi . NAPSUGÁR , nevelőtáp , nyúltakarmány , pulykatakarmány , repce , sertéstakarmány , süldőtáp , szállítás , szállítmányozás , szemes takarmány szállítása . Bács-Kiskun , Bátmonostor. A termékek kg-os zsákos kiszerelésben kaphatók.


Premix koncentrátum takarmánykiegészítők teljes palettája. Tárgyszavak: sertéstakarmányozás, sertéstáp, hízótáp, hizlalás, malactáp, süldőtáp ). Sertéstakarmányok fermentációja és etetési technológiája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések