2018. december 19., szerda

Üveg típusok

Üveg típusok

Hagyományos ablak üvegek). Méret szerinti árak: 3mm 6. PARSOL ÜVEG : színezett füstüveg, bronz, kék, zöl szürke. Katedrál üveg CE Glass Industries. Továbbá biztonsági- edzett vagy laminált UV védő stb. Az alábbi üvegfajtákat találja meg nálunk: síküveg . A katedrál üveg színe lehet víztiszta, sárga és bronz.


Üveg típusok

Az üvegen felületén kialakított minta található. Főként beltérbe, díszítőüvegnek alkalmazzák, olyan helyekre . Ha már üveg, akkor nem mehetünk el szó nélkül a fajtája, minősége. A főbb üvegtípusok , és ismérvei: 1. Tökéletes optikai adottságú üveg. A hőszigetelő üveg két üveglapból áll, amely szerkezet megfelel a funkcionális és mechanikus elvárásoknak.


Két vagy több rétegű üveglap légmentes . Csomagolásra, lakásdíszítésre, térhatárolásra, hőszigetelésre. Amikor egy nyílászáróba üveget kell . Az ablaküvegeknek több típusa is létezik. Vannak hőszigetelő üvegek , float üvegek , biztonsági üvegek , valamint edzett biztonsági üvegek is, . Felhasználási területek:építészeti . Korunk építészetének meghatározó építőanyaga az üveg. A modern technológiáknak köszönhetően alkalmazási területei egyre . A float üveg egy folyamatos üvegszalag olvasztott ónon történő úsztatásával készül. Teljesen víztiszta, felülete maximálisan sík.


Üveg típusok

A falak mellett az üvegfelületek is döntő fontosságúak egy épületben. Többfajta funkciót látnak el, ezért többfajta típusban elérhetőek, melyek . A mm-es kétrétegű hőszigetelő üveg az alábbi részekből épül fel. Tetőtéri ablakok típusai. Ettől még a mai napig elérhetőek. A nyílászárókban használt katedrál üveg típusok.


Ezeket a típusú üvegeket elsősorban az építőipar használja fel, főképpen az asztalosipar területén . Hőszigetelő üvegezés. Hiába van jól szigetelt házunk, körbefűtött lakásunk, ha az ablakok rossz minőségűek, . VEGFAJTÁK: Antik üveg : (~Antikglas, antique glass, régiesen ódon üveg ) A középkori üvegek utánzásaként készülnek kézi fúvásos módszerrel. KollárÜveg által felhasznált üvegtípusok.


Üveg típusok

Ez egy szinte teljesen torzításmentes, egészen átlátszó,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések