2018. december 12., szerda

Kábelrögzítő klipsz

Egyvezetékes öntapadós kábelrögzítő kapocs. Termékelégedettség: KÁBELRÖGZÍTŐ 8MM. Legyen Ön az első, aki értékeli . Jellemzők: Könnyedén rendezheted a kábeleket, vezetékeket.


Rögzíthető falra, gipszkartonra, cserépre,. Utánfutó KÁBELRÖGZÍTŐ KLIPSZ alkatrész kínálatunk. Kedvező ár és kizárólag a legjobb minőség. A CSA Polymer kábelrögzítő klipszei és nyergei rézből készültek, így könnyen az adott kábel köpenyére hajlíthatók.


A rögzítő szerelvényeket fém dűbelekkel, . Rakd fel a klipszeket a desktopra vagy akár a szemközti falra, ahová csak akarod ,a klipsz ott marad. A klipsz gyengéden tartja helyén a kábelt, . Tru Components TRU Components. Raktárkészlet: db. Cső és kábelszerű vezeték nyomóbilincs.


Pattintható csőrögzítő klipsz D32. A képek információ jellegüek. Biztosíték tartó, stanctermék, rugós klipsz. Rugós gombelem érintkező, klipszrögzítés, NYÁK biztosítéktartó.


Csőszegecs, NYÁK szegecs . Aluminium sarkos profil felfogató klipsz. Kampós beüthető kábelrögzítő tiplik. A kábelrögzítő klipszek és nyergek rézből készülnek.


Tartalma: váz kábelrendező polccal az alján, kábelrögzítő klipsz és horganyzott acél polc műanyag betéttel. Két szinten elosztva akár növényt is . Kábel- és csőrögzítő klipsz. Mutass kábelrögzítőket, kábelek és kábelkötegek betonra, acélra vagy falazatra történő rögzítéséhez szegbeverő készülékekhez. Csőrögzítő klipszek vásárlása és rendelése az OBI-nál. OP0cső- és kábelrögzítő horonyba.


Betonba építhető kötődobozok. OP4cső-és betonvas klipsz 20-as és 25-ös csőhöz, 12. Laminált padló és parketta kiegészítői Rögzítő klipsz. Odyssea Quad fénycső.


Ha klipszet használ fele annyi szükséges mint csavar, mert egy klipsz kettő szálat. Led panel rögzítő rugós klipsz , led panelek felrögzítéséhez. A termék ára 1db klipsz árát képezi.


Anyaga: rozsdamentes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések