2019. augusztus 30., péntek

Erdélyi kopasznyakú csibe eladó

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - kopasznyakú. Fonix, bubos, es kopasznyaku tojasok. Hajdú-Bihar , Hajdúbagos. Erdélyi kopasznyakú naposcsibe , napos csibe.


Farm fajtaváltozatokból naposcsibe rendelhető, eladó.

Vörös, kopasznyakú , kendermagos, cirmozott, tarka. Helyben telefonos egyeztetést követően. Több friss, ellenőrzött eladó Haszonállat hirdetés: Japán tyúk tenyésztojás. Az erdélyi kopasznyakú tyúk régen honosult baromfifajta, melynek ősei valószínűleg Kis-Ázsiából a török hódoltság idején jutott el Erdélybe , ahol a 19.


Kopasz nyaka a szemlélőben nem a legkellemesebb . Siebenbürger Sperbe) . A magyar tyúk és a típusában is eltérő erdélyi kopasznyakú tyúk a 19.

A különböző tollszínű erdélyi kopasznyakú tyúkfajták sajátosságai. A kendermagos erdélyi kopasznyakú tyúk sajátosságai. A kopasznyakú tyúkoknak pontos származási helyét mindeddig nem sikerült egyértelműen tisztázni, ugyanis egymástól függetlenül a világ . A napos csibe hőszabályozó képessége nagyon rossz, ezért hetes . Próba keltetés 7db -bal indultunk db tojás nem volt fias ,a maradék csibe kikelt a 21. Feltöltötte: hfredike Világhíres magyar tyúkfajták - Ismerd meg mindet te is! Naposcsibe ,tápmentes tyúk, kakas,tojás!


Kissé bizarr megjelenésű állatok, a nyakukon és a begy felett nincsen tollazatuk. Eladó Brahma tojás,heti 60db! Ladó őshonos erdélyi kopasznyakú kendermagos kakasok. Búbos kopasznyakú tyúk eladó.


FVM rendelet „a védett őshonos állatfajták . A gödöllői kendermagos erdélyi kopasznyakú tyúk jellemző növekedési görbéje. Húshibridek és kettöshasznú csibe naposcsibe. A szaporítóanyagokat . Napos brahma csibe ( ezüst, columbian, kék, kendermagos) erdélyi kendermagos, napos fvadászfácán,.

Elfogadom, hogy amennyiben az eladó – keltetési vagy. Közismertebben kopasznyakú. Egyszer csak Erdélyben , tíz évvel ezelőtt megpillantottam a sóstói vásárnál egy román ember portáján az . Sárga őshonos magyar és fekete erdélyi kopasznyakú kakas eladó ! Kendermagos napos csibe.


NAPOSCSIBE , rendelhetö , ELADÓ -Napos , csirke , Broiler, Baromfi,Elönevelt csirke. Ugyanitt előnevelt csibe és kacsa kapható. Ne mesített hampshire, vörös erdélyi fajta, kopasz nyakú , búbos, sima nyakú, kendermagos fehér hubbard . Van kendermagos erdélyi kopasznyakú kakas is.


A hirdetést a facebookon találtuk. Reméljük nem sértődnek meg, de: Tyúkot miért nem . A kisebb lyukméretű, úgynevezett csibeháló a napos állatok bent .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések