2019. augusztus 14., szerda

Mosógép csap obi

Kezelési és üzembe helyezési útmutató hu. A készülék elhelyezése, bekötése és szállítása. A mosógép beállítása. Húzza ki a szűrőt, és folyóvíz alatt öblítse le! A házba helyezett kazettát.


Megoldásként sajnos nem biztos hogy beválik a mosdó alá , a mosdó.

Az automata mosógépet kizárólag háztartási körülmények között, és csak olyan textíliák mosására. Működés közben ne nyúljon a mosógép alá a kezével vagy fémtárggyal. A bekötés előkészítéseként győződjön meg arról, hogy a tápellátás. Csőelágazással a mosdókagylónál: A kifolyócső-elágazás a mosdókagyló szifonjánál. Milyen szerkezetek a mosógépek és hogyan javíthatók meg?


A vezetékekre kapcsolása nem. A sarokszelep csere illetve bekötése minden egyes vízfogyasztó eszköz esetében elhagyhatatlan. Mosdókhoz , WC tartályokhoz, mosogatók alá kell beszerelni . Jobb térkihasználás miatt, amiért a nyert helyet plusz mosdónak , egy plusz wc-nek, egy plusz bidének a wc mellé,.

Kényszermegoldás a konyha, ami ismét egy vizesblokk, így könnyű bekötni a mosógépet. Látványosan a konyhapult alatt. Bekötés az ejtőcsőbe.


Mosógépek bekötésénél ügyeljünk arra, hogy a gép dobrögzítő csavarjait kivegyük! A régi hely rendbe is lett. Szerelő elemek, wc tartályok. Ha új gépe van, de nem tudja, hogy hogyan kell bekötni , akkor olvassa el. Ha nem biztos ebben, akkor inkább kérjen fel minket, mi pár perc alatt.


EASYPHON MOSOGATÓ SZIFON MOSÓGÉP CSATLAKOZÓVAL. A gyermekeket tartsa felügyelet alatt , hogy ne játszanak a. Mosdó sarokszelep (15. ábra) feladatát és szerelését a következő fejezetben ismertetjük. Sűlyesztett mosógép szifon. Az egyik az, hogy kis százalékban, de előfordul hogy ép csomagolás alatt is nyomódott, sérült a mosógép.


Ezután áram alá helyezhetjük a mosógépet, és meg kell győződnün . Budapesten és vonzáskörzetében több mint 20. Legyen az kádcsere, mosdó beépítés, WC tartály - WC csésze csere, vagy szerelés, mosógép bekötés. A példányt alá kell íratni a közös képviselővel! A vízszerelés több feladatból állhat: a ká a WC tartály, a csapok bekötése,.


Csöpögő, nem megfelelően működő csapok cseréjekor, mosógép bekötésekor vagy.

Fürdőszobai csaptelepek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések