2019. augusztus 27., kedd

Stocoll fm k

Stocoll fm k

Fassadenputz aussen PT-D11d- Szemcsés vékonyvakolat, kültéri. Színező vakolatok széles skálájával várjuk! Nálunk különböző színű és anyagú vakolatok közül választhat, így az Ön egyéni.


Gördülő szemcsés nemes vakolat. Időjárásálló, strapabíró, szemcsés vékonyvakolat. Tulajdonságok: jó minőségű felhasználásra kész, homlokzati vékonyvakolat. Gyárilag előkevert színes ásványi őrlemény alapú vakolat diszperziós kötőanyaggal, durvaszemcsés struktúrával színben. Rendkívül szilár UV álló , . Feldolgozásra kész, pasztaszerű, vizes műgyanta bázisú, fagyálló, finomszemcsés, lábazatot védő és dekorációs vakolat , gazdag színválasztékban.


Színes díszítő és lábazati vakolat , finomszemcsés. Készre kevert, akril műgyanta, diszperziós felületképző vakolat márvány alapanyagból, kül- és beltéri falfelületek, valamint homlokzati hőszigetelések díszítő . A Fit Silver mm-es gördülőszemcsés díszítő, színező vakolatot régi és új épületek külső falazatainak díszítésére használhatja, de leggyakrabban a homlokzati . Vakolatok vásárlása és rendelése az OBI-nál. A Szigetelő Áruház széles termékkörének oszlopos tagjaként tartjuk számon a REVCO termékeket. Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan tudjátok egyszerűen felhordani a nemes vakolatot. Dolomit szemcsés , fehér színű, extra dörzsölt színezővakolat belső.


Az ásványi vakolatok további kedvező tulajdonsága a páraáteresztő képesség, ami . Akciós Baumit vödrös Granopor ár. Kültéri Szilikon kapart vakolat. A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső.


Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés vékonyvakolat külső és belső . Struktúra (gördülő szemcsés ), mm. Emelt minőségű műgyantás vakolat , a teljes színkártya választékkal! WEBER-TERRANOVA R5SZILIKÁTVAKOLAT GÖRDÜLŐSZEMCSÉS 30kg FEHÉR Feldolgozásra kész pasztaszerű ásványi kötőanyagú színes fedővakolat. Policolor szilikon vakolat 2mm gördülőszemcsés.


Stocoll fm k

A ház lábazata igen erősen ki van téve a környezeti hatásoknak. A lábazat legfőbb „ellenségei” az eső, a hó és a jég lehetnek. Nem megfelelően megválasztott . A megkötött vakolat időjárás- és kopásállósága kiváló, megfelelő esztétikai értéket nyújt hosszútávon, így alkalmazásuk gazdaságos más vakolatokkal szemben . A közkedvelt műgyantás, szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható!


Körkörösen és egyenesen kialakítható mintázat. Magas minőségű vékonyvakolat, UV stabil. Homlokzat - Hőszigetelő rendszerek (WDVS) - vakolatok - Biztonsági. Akrilát alapú, vizes diszperziós termékcsalád. Széles szín és struktúra választékban.


Stocoll fm k

Mikronizált akrilgyanta bázisú . A homlokzat egyedi színezésére szolgáló vakolatok között megkülönböztetünk kapart és gördülőszemcsés típusokat, és 2mm szemcsenagysággal. A SPEKTRA AKRILÁT VAKOLAT fehér vagy színes védő- és díszítővakolat szemcsés (Z) vagy barázdás (R) szerkezettel beltéri és kültéri falfelületek védelmére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések