2019. augusztus 29., csütörtök

Nike id

A boltban ajánlottak egy méhviasz alapú wax-ot, de nem vettem meg mivel van egy. Van direkt nubuk bőrápoló spray, ami a vizet is taszítja. Többféle kiszerelésben és színben is!


Méhviaszos bőrápoló cipőkhöz, táskákhoz, bőrkabátokhoz, autókárpithoz, bőrbútorhoz és lovasszerszámok tisztítására is! Hozzászólások logout.

Megőrzi a színt, a lágyságot, növeli az élettartamot. Deichmann - féle ápoló, amit. Minden Akció minden-akcio. Avon akciós újság archívum minden-akcio.


Természetes anyagú, méhviaszos bőrápoló balzsam – bőrtápláló, mely egyben vízlepergetővé is teszi azt. Pasztázás, bőrápolás. Lehet kapni méhviaszos mély ápolót, azokkal lehet próbálkozni, bár . Ilcsi) testkezelő termékekkel folytatva az otthoni bőrápolást.

Fenyőgyanta-, alkohol- és méhviasztól mentes. Bortocalo Botanicus Bourjois bőrápolás Brazilian Chrush Brilla Natúr. CIPŐÁPOLÁS FÉRFIAK SZÁMÁRA, TÉLEN IS – A DEICHMANN. Bőr lábbelijeink esetében érdemes a felületek ápolásához lanolin- és méhviasz tartalmú cipőkrémeket, illetve. MULTIVAX BŐRÁPOLÓ (1ML 9FT).


KNEIPP SZÉPSÉG TITKA BŐRÁPOLÓ OLAJ 100ML Bőrápolási termékek Arckrémek. Arckrémek, E vitamin, illóolaj, kakaóvaj, kókuszolaj, mandula olaj, méhviasz. A méhviasznak köszönhetően megbízható és tartós nedvességvédelmet biztosít.


Téli bőrápolás (ekcéma, bőrszáradás, pattanások). Az ajakápoló balzsam összetevői: kókuszolaj, méhviasz , kakóvaj, stevia, víz, természetes E-vitamin. Az ajakradír és az ajakápoló balzsam összecsomagolva . Cipőápolási megoldások: cipőkrém, bőrbalzsam, zsír, méhviasz , waxos,.


Búfalo Kék cipőápoló krém Cipőápoló termékek Búfalo Sötétkék bőrápoló krém. A gyanta méhviaszt is tartalmaz, így az érzékeny bőrűek - ahogy én is - nyugodtan használhatják! Melegíts fel egy kis edényben olivaolajat, és adjál hozzá méhviaszt.


Himalaya Herbals tápláló bőrápoló krémjét használom,.

A kakaóvaj , méhviasz vagy a mandulaolaj kimondottan jó erre a célra. Főszerepben a higiénia és a kényelem. Több mint négy éve írom a Kialakítót, ami által szenvedélyem lett a bőrápolás , így egy gyógyszertári képzést is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések