2019. augusztus 29., csütörtök

Szilikon telefontok tisztítása

Mielőtt megvizsgálnánk a szilikonbélések tisztítására szolgáló módszereket,. Hogyan tisztítsuk meg a szilikon tokot: hogyan mossuk le vagy. Szilikon tok tisztítása : apró trükkök.


Ez lehetővé teszi, hogy megvédje az eszközt a mechanikai sérülésektől, . A szilikon mobiltelefon tok nagy igény van ma. Kérdések hasonló témákban: tisztítás , Samsung, tok , szilikon , fehérítés, nilkin . A telefonomhoz(lumia 520) van egy átlátszó szilikon tokom , aminek a hátulja matt fehér, és recés, durva . Hatékony módszerek a szilikon tok tisztítására. Ne hozza a szilikon burkolatot kíméletlen állapotba, tisztítsa meg 7-naponként. A makacs foltokat rendkívül . Keress kérdéseket hasonló témákban: átlátszóság, szilikon, szilikon tok , tisztítás. Klór hatására az anyag megváltoztatja a szerkezetét, ami felhős területek vagy sárga.


Ebben a videóban nagyon egyszerű módját mutatom meg annak, hogy hogyan tudjátok könnyen személyre. Elöl-hátul csupa ujjlenyomat, ezért rá kellett jönnöm a tuti tisztítási módszerre. Ilyet kaphattok például optikai üzletekben, de létezik spéci kesztyű.


Nekem 1- évig simán bírták eddig az Apple szilikon tokok, ez után az . Nehezen koszolódik, tisztítása egyszerű. Melyik a jobb: a kemény- , a szilikon vagy a flip tok ? Esetleg tisztítást is mint karbantartási módot tanulmányozni. Ne permetezzen tisztítószert közvetlenül a készülékre. Ft A végösszeg az áfát tartalmazza.


A fogkrém nemcsak a fogakat veszi kezelésbe, de háztartási tisztító képességei is csodálatosak. Tulajdonságok: Kompatibilitás: Huawei Y3Óvja a telefont karcoktól és más behatásoktól Starpabíró, időtálló kivitel. A tisztítás során azonban a problémák azonnal megkezdődnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések