2019. október 9., szerda

Házi pucolt liba ára 2019

Hízott házi kacsacomb. Pucolt házi hízott, tömött liba. Keresés a leírásban is. A mező csak számokat tartalmazhat! Kérdések hasonló témákban: kacsa, liba , konyhakész baromfi, hízott kacsa, hízott liba.


Az kg árat pedig úgy kalkuláljuk, hogy abban benne van a máj is. Vezér-Hús Baromfi Nagykereskedelmi árlista. Extra minőségű házi szárnyasok. Ez nem házi szárnyas, csak egy Tőkés réce hím (Anas platyrhynchos) :-) . Mind a csirkéket, mind a kacsákat rendelésre, frissen vágjuk, belezve- pucolva , teljesen konyhakészen adjuk el. A liba , a kacsához hasonlóan, ízanyagban gazdag, . Bütykös liba és néma kacsa eladó ! Mindig fiatal állatállományból.


Konyhakész baromfi, pucolt liba , kacsa, csirke . Specifikáció: konyhakész. Vásároljon üzleteinkben vagy online. Szállítás a hét minden napján. Gyűjtse Clubcard pontjait vásárlásaival. Amennyiben tovább szeretné szűrni az alábbi részletes.


Magyar termék, hízott liba mája. A Nagymama Házi Boltja nagymamaboltja. Jól tudjuk, hogy az olcsóbb ár nem garancia a minősègre. Csirke, tyúk, kacsa, liba hirdetések 0. Kacsa, Nettó, Bruttó.


Jelenleg hirdetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések