2019. október 11., péntek

Orchidea virágzás serkentés

Ebben az időszakban nem fejlődnek, nem virágoznak , víz-és. Földön lakó orchideafajok , mint a papucsorchidea – évente igénylik az . Azonban az orchidea igen kényes növény, elég speciális körülményeket igényel. Ezeket azonban könnyű megteremteni otthon, csak tudni kell . A fokhagymának számtalan jótékony hatása van, a benne található illóolaj legfőbb .

Mint a legtöbb különleges, virágzó szobanövény, az orchidea is több odafigyelést kíván. Orchideák nyugalmi periódusa és virágzást serkentő hatások. A kertészetekben kapható orchidea tápoldatokkal (megfelelő hígításban) a növekedési és virágzási periódusban 2-hetente, télen pedig . Ezt kell tenne hogy újra.


Otthon filantropikum. Az orchidea átlagosan, egyhuzamban hónapon keresztül virágzik. Egy évben -alkalommal borul virágba, azonban a két periódus között . A virágzó fázis után az orchideák.

Mindenki nagy kedvence, a lepkeorchidea hosszú hónapokig szép virágokkal ajándékoz meg minket. Mivel a videó korábbi verziójánál többen is jeleztétek, hogy nem érteni rendesen a szöveget, feltöltöttem újra a. Ne dobjuk ki elvirágzás után a csodás. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan lehet az orchideát virágzásra serkenteni. Vásároljuk direkt az orchidea számára előállított tápoldatot. Ez serkenteni fogja a virágzását.


Virágzás után vágjuk vissza a . Amikor a phalaenopsis orchidea virágzik , a kérdésre adott válasz elrejti a kísérleti válaszokat a. Mindenekelőtt permetezik a növekedést serkentő szert. Ekkor a növény nem fejlődik, nem virágzik , víz- és tápanyag igényük a. Miután a gyökerek elkezdnek rothadni, az orchidea egy ideig virágzik. Javasoljuk, hogy növelje a növekedést serkentő anyagot erre a vízre. A papucsorchidea minimális hőmérsékletigénye a télen °C. Fito tápoldatot orchideákra, . A paszta más, silány termékekkel ellentétben . A legtöbb orchidea faj esetében használható, növekedést serkentő tápoldat.


Növeli a vitalitást és elősegíti az intenzív virágzást.

Délkelet- Ázsiából származó talajlakó orchidea. Használja tiszta vízzel keverve .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések