2019. október 11., péntek

Dübel fába

Nincs méretrajz a termékhez. Utoljára megtekintett termékek . Panelfalhoz milyen és mekkora fúrófej, csavar, tipli kell egy szekrény. Milyen építőanyaghoz használhatnám a Fischer SX tiplit ? Csavar süllyesztő tipli maró készlet precíziós vágóéllel, az extra hosszú és nyitott oldal lehetővé teszi a hosszú tiplik vágását, valamint könnyű eltávolítását. Casa műanyag tipli hosszú kampóval, galv. Tárgyak rögzítéséhez a falhoz vagy mennyezethez, használjon tipliket, hogy behajthassa a csavarokat.


A legjobb tiplitípus kiválasztása a fal anyagán múlik. Ft irány a bolt kohazy. Szigetelőanyagba dübel (nikecell tipli ) ( APO960IPL). M FL 10xhosszú tipli műanyag.


Műanyag dűbelek, beütős müa. Az aktuális árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák! Adatvédelmi tájékoztató . Tömör mészhomok tégla.


Mérete: Ø x mm, anyaga: bükk fa, mennyiség: db. Wolfcraft 30db hosszú tipli ? A csavar mm hosszú , átmérője pedig mm. Tokrögzítő hosszú tipli sf. A termékkép csak illusztráció! Amennyiben hiányzik a kép vagy nem megfelelő, kérjük keresse kollégánkat az . Az árakhoz és a vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be.


Azonnal raktárról , ingyen szállítással a SzerszámKell barkácsáruházban. Műszaki adatok Átmérő: mm Hosszúság: mm . Termék elérhetősége: termék készleten. Beütős tipli , dűbel, Dűbelek, tiplik , KÖTŐELEMEK, RÖGZÍTŐELEMEK,.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg . Tipli hosszú peremes szárnyú 8x120. Nagyon keresett termék - már csak darab . Szigetelésrögzítő dűbel hosszú osztott síkú, hőhídmentesített acél szeggel . Első körben 10-es, hosszabb kivitelű tipli. Második körben a Fischer hosszú tipli.


A legfelső tiplik legyenek a legerősebbek, masszív erős . Válassza bútorszerelvény webáruházunk Fatipli 15mm-es 1m hosszú sima.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések